- 30 Ağustos 2014
- 425
- 89
- 38
- 33
- Konu Sahibi uzman estetisyen
-
Bende camel renk var orjinal, fiyat aralığınız ne kadar?Kizlar ugg satan varsa yazsin acil siyah ve krem tercihim.
Tatlim bir kere bile giysek sonucta baska bi ayak goruyo ayakkabi o yuzden 2 inci ele giriyo 20 30 arasi bisey dusunuyorum bende orjinal halley davidson botlari 20 liraya sattim burda yepyeni. fotograf gorebilirmiyim sen nekadar dusunuyosun?Bende camel renk var orjinal, fiyat aralığınız ne kadar?
20-30 mümkün değil 400-500 TLlik üründen bahsediyoruz :) size hayırlı arayışlar :)Tatlim bir kere bile giysek sonucta baska bi ayak goruyo ayakkabi o yuzden 2 inci ele giriyo 20 30 arasi bisey dusunuyorum bende orjinal halley davidson botlari 20 liraya sattim burda yepyeni. fotograf gorebilirmiyim sen nekadar dusunuyosun?
Harley davidson'u mu 600 e aldınız ? intenette 300 tl ye çok güzel harley davidsonlar var, 600 e almaniz için iyi kazıklanmış olmanız gerekBende 600 e almisyim canim fotograf gorebilirmiyim ve aykkabi numarasi kac ve ne kadar dusunuyosun?
Yeşil kunduradan bir örnek mesela yeşil kundura orjinal satar www.yesil.com.tr/erkek-bot/Harley-Davidson-Erkek-Bot-025M0226D0427.html buyurun 239 tl ye bile bulabilirsiniz indirimde, benim anlamadıgım madem 3 bin liraya ayakkabı yaptıracak kadar zenginsiniz neden bit pazarında 2 . el ayakkabı arıyorsunuz ki :) 50 tl ye olmaz teşekkürler hayırlı günler :)Senin 300 tl dedigin botlar orjinal degildir canim derisine gore degisir. Tam bi harley davidson tutkunu olan esime orjinal yilan derisi harleyi gecen seneye 3 bin liraya yaptirmistik 40 bin dolara da var o kaliteye gore degisir. en fazla 50 verebilirim o da fotosunu gormem lazim.
Bendekilere orjinal değil ama taba rengi sıfır hiç giyilmesi kürksüzde kullanırsanız.kremi sadece 2 kez giydim düşünürseniz tertemizler aldığınızda görürsünüz
l8m
Canım 20 yapabilirim en son düşünürsenTatlim 15 yaparmisin? Krem rengini .
l8m
Ben 400 e satmak istediğimi ne zaman söyledim size?Burasi duskunlerin ayakkabi alamayanlarin ya da durumu olmayanlarin ayakkabi aradigi bi pazar mi sana gore. Bana gore hic oyle degil 5 bin liraya da ayakkabi alabilirim burdan 10 liraya da hosuma gitmesine bagli. Sende 500 liraya aldigin ayakkabiyi 400 e satmak istedigine gore boyle geciniyorsun heralde. Burda kimse 300 400 verip de ayakkabi almaz canim o kadar verdikten sonra niye senin giydigin ayakkabiyi giysin ki. Magazadan alir. Sende bence burda satmaya calismak yerine aldigin yerle gorus belki geri donusum vardir
Ben laf sokmayı falan başlatmadım, 300 tl ye alınan harley davidson'a orjinal değildir diyorsunuz ki güvenilir mağazalarda orjinal satan mağazalarda bu fiyata satılıyor, ben de size 600 e aldıysanız pahalıya almışsınız malesef dedim gayet iyi niyetle, indirim istemek de tabi ki hakkınız ama burada 3 bin tl ye ayakkabı yaptırmak gibi uç örnekler verip 5 tl 10 tl indirim olmazsa alamayacağınızı söylüyorsunuz malesef bunlar tutarlı davranışlar değil. Bu işte bir iş var mesajlarınızı okuyan herkes anlar zaten, ben gayet iyi niyetle konuşurken siz bir anda kötü bir uslupla konuşmayı başlattınız. Her neyse, ben yönetime gerekeni bildirdim, incelemeyi yaparlar.Bence o yonetim sizin mesajlarinizi okusun once. Ben size hakaret etmedim. Bilakis siz.laf sokmayi baslattiniz. Mesajlarda hersey ortada zaten indirim istemek en dogal hakkim. Sana soracak degilim burda hic bisey zorla degil indirim yapmak istemeyen yapmaz . Zengin oldugumu iddia etmedim ben secim luksumun olmadigini bana sen mi soyluyorsun Neyse canim uzatilacak bisey yok herkesi bilen bilir.
Canım 20 yapabilirim en son düşünürsen
Ben laf sokmayı falan başlatmadım, 300 tl ye alınan harley davidson'a orjinal değildir diyorsunuz ki güvenilir mağazalarda orjinal satan mağazalarda bu fiyata satılıyor, ben de size 600 e aldıysanız pahalıya almışsınız malesef dedim gayet iyi niyetle, indirim istemek de tabi ki hakkınız ama burada 3 bin tl ye ayakkabı yaptırmak gibi uç örnekler verip 5 tl 10 tl indirim olmazsa alamayacağınızı söylüyorsunuz malesef bunlar tutarlı davranışlar değil. Bu işte bir iş var mesajlarınızı okuyan herkes anlar zaten, ben gayet iyi niyetle konuşurken siz bir anda kötü bir uslupla konuşmayı başlattınız. Her neyse, ben yönetime gerekeni bildirdim, incelemeyi yaparlar.
Yeter artık çocuk gibi laf sokuşturma çabasındasınız..Yaşınız kaç sizin Allah aşkına? Hadi selametle işinize bakın..Benim indirim istemem seni neden bu kadar rahatsiz etti anlamadim alan memnun satan memnun seni ilgilendiren bisey var mi? Hangi hesabin pesinden kosagimi sana mi sorucam. 50 tl senin icin buyuk bir hesap o zaman. Isteyen istedigi yeri inceleyebilir cekincem yok. Ben seni sikayet etmek icin ugrasamam incelerken seni de gorurler zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?