Çocuk Hastalıkları üfürüm!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi duygukaan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
D

duygukaan

Ziyaretçi
arkadaşlar 1.5 aylık bebeği olupta cocugunda üfürm olan 1/6 üfürüm varmış sizde kaçtı nolur acil cvp yazın((((

merhaba canım benim kızım 2 aylık doğduğu zaman kontrolünde üfürüm çıktı bizdede kalp ekosunu çektirmemizi söylediler çektirdik ve 2 mm bi delik varmış kalbinde dr büyük ihtimalle kapanır dedi 1 yaşında yeniden kalp ekosu çekilecek ama dediğin 1/6 üfürüm ne demek onu bilmiyorum cnm ben
çok geçmiş olsun inşallah önemli bişey değildir kalbini ferah tut...

bizde bugun çektırıcez cnm 1/6 en düşük sevıyede demekmiş sanırım.bızımde 1.5 aylık yavrumuz inş bişey cıkmaz.sanada geçmiş olsun allah yavrularımızı bize bağışlasın bu arada cvp verdıgın için sağol.

rica ederim cnm ne demek
en düşük seviyeyse eğer hiç telaşlanma büyük ihtimal bişeycik yoktur
Allah yavrularımızı bize bağışlasın...

rica ederim cnm ne demek
en düşük seviyeyse eğer hiç telaşlanma büyük ihtimal bişeycik yoktur
allah yavrularımızı bize bağışlasın...

inşallah yoktur cnm aminnnnn'!

Dur canım dur telaşlanma hemen. 1/6 üfürüm çok ufak ve hemen hemen tüm bebeklerde olur. Anne karnındayken olan delik doğunca ağlayınca kapanıyor ya taze olduğu için üfürür. Bir zaman sonra geçer!!

2 aylık yeğenimde de üfürüm varmış kızlar. çocuk kardioloğuna sevketmiş çocuk doktoru. moralimiz çok bozuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…