Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba canım benim kızım 2 aylık doğduğu zaman kontrolünde üfürüm çıktı bizdede kalp ekosunu çektirmemizi söylediler çektirdik ve 2 mm bi delik varmış kalbinde dr büyük ihtimalle kapanır dedi 1 yaşında yeniden kalp ekosu çekilecek ama dediğin 1/6 üfürüm ne demek onu bilmiyorum cnm ben
çok geçmiş olsun inşallah önemli bişey değildir kalbini ferah tut...
merhaba canım benim kızım 2 aylık doğduğu zaman kontrolünde üfürüm çıktı bizdede kalp ekosunu çektirmemizi söylediler çektirdik ve 2 mm bi delik varmış kalbinde dr büyük ihtimalle kapanır dedi 1 yaşında yeniden kalp ekosu çekilecek ama dediğin 1/6 üfürüm ne demek onu bilmiyorum cnm ben
çok geçmiş olsun inşallah önemli bişey değildir kalbini ferah tut...
bizde bugun çektırıcez cnm 1/6 en düşük sevıyede demekmiş sanırım.bızımde 1.5 aylık yavrumuz inş bişey cıkmaz.sanada geçmiş olsun allah yavrularımızı bize bağışlasın bu arada cvp verdıgın için sağol.
Dur canım dur telaşlanma hemen. 1/6 üfürüm çok ufak ve hemen hemen tüm bebeklerde olur. Anne karnındayken olan delik doğunca ağlayınca kapanıyor ya taze olduğu için üfürür. Bir zaman sonra geçer!!