• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ufo infrared ısıtıcı kullananlar var mı?

burcucello

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2008
1.203
2
116
43
Ankara
konu daha once acıldıysa ozur dilerim. arkadaslar malum doğalgaza çok zam geldi aylık doğalgaz harcamamız 350 yi buldu!bari verdğimiz fiyata degse ama degmiyor ısınamıyoruz.ufo almayı düşünüyoruz ama kullananlar bir türlü söylemiyor aylık elektrik ne kadar tüketiyor.. eger çoksa almaktan vazgecicez.kullanan varsa liütfen cevaplar mısınız?

biz kullanıyoruz..en büyük boyu..
oturma odamız çooook geniş,fazlasıyla büyük ve denize cephe..
yani zor ısınan bir oda..
sabahtan akşama kadar ayın 15 günü yanıyor..diğer 15 günü evde olmuyoruz..
80 ytl geldi..

bz kullanıyoruz canım ama kesin bir şey diyemicem çünkü biz bütün gün evde değiliz ben akşamları altıda eve gidiyorum ve saat 12bazen 1-2 ye kadar yanıyor ama odam küçük çok soğuk olmayan akşamlarda 2 de soğuk akşamlarda 3 de yakıyorum bazı ay 20 bazı ay 25 lira fark etti ama dediğim gibi bütün gün yanmıyor şayet bütün gün yansa nasıl olur bilmiyorum odanın büyüklüğüne de bağlı benim birinci kat ve odam biraz küçük yani ama doğalgaza göre tabiki çok çok az gelir diye düşünüyorum

bende kullanıyorum bunun yerini hiç birşey tutmuyor ama faturam 125 gelmiş ....ama kömür sobası yanmış gibi ısınmanın bedeli ve kömür sobasının pisliğinden ve kokusundan,tehlikesinden iyidir.

yaa çok sağolun düşündüğümden daha az yansıyor faturaya sanırım.biz kombiyi iptal etmek değiilde, kısıkta yakıp bunu da bulundugumuz yerde bizi ısıtsın diye düşündük.her halukarda ikisi bile yansa yine daha karlı oluyor galiba. en azından adam gibi ısınamadan 400 doğalgaz yakmaktan iyidir.

eşimde almak istiyor ama ben halen kararsızım..elektrikli herhangi bi ocak kullanmadığım halde bu ay faturam 60 ytl geldi..doğalgaz yakıyoruz ama ısınamıyoruz..ufo alsam faturamda ne kadar farkederki çekiniyorum biraz...

bizde dogalgazı heryerde 1de yakıyoruz oturdugumuz odada ufoda yakıyoruz cok güzel ısınıyoruz fatura 113 geldi sadece elektrik

şu aralar bu ufo ve benzerlerinin kullanımı çok yaygın heryerde. biz de daha yeni aldık, evimiz merkezi ısınma sistemiyle ısınıyor, bazen gündüzleri söndürüyorlar, biz aldık çok memnun kaldık, daha faturamız gelmedi ancak çok daha ucuza maloluyormuş,fatura gelince görcez,en azından doğalgazdan daha düşük bi maliyeti olduğu kesin,çünkü artık hemen heryerde kullanılıyor, çok da güzel ısıtıyor olduğu odayı,valla nerdeyse kalöriferden bile ii ısıtıyo diyebilirim.kombiyi en kısığa getirirsiniz,ufoyu oturduğunuz odada yakarsınız zaten termostatlı ısı derecesine göre kendi yanıp sönüyo,her dakka yanmıyo yani,odanızı sıcacık yapıo

bende kalorifer arıza yaptığında falan kullanıyorum küçük bebeğim olduğu için çok kullanıyorum 24 saat fişini çekmediğimi biliyorum günlerce

faturamız 150 lira gelmişti

canım her halikarda sobanın masrafından daha az hesaplayınca, herkese tavsiye ederim,ben çok memnunum, ama sanırım marmara bölgesinde elektrik biras daha pahalı

annemler bugun aldı ufo 1800 lüğünden
satıcı 24 saatte 2.5 ytl yakıyor dedıı.
annem gündüzleri evde yok.

aksamları 2-3 saat yakmayı dusunuyor.
hesaplamalarımız tutarsa
ayda 10-15 ytl farkedecek fatura
bakalım tutacakmı???

Biz geçen yıl akşamları kullandık o zaman ayda 100 ytl geliyordu. Ama tam verim alamadık belkide bulunduğumuz bölge ve ev çok soğuk olduğundandır.

offf hanımlar bugun ogrendik ankara da elektrik parası daha fazla (hiç şaşırmadım hersey pahalı burda)biiiiiirr! :(
ikincisi bizim sayacımız dijital sayac. bu saatler 17.00 ile 22.00 arası analolog saatlerden(eski tip sayac) 2 katı daha fazla yakıyor.22.00 den 7.00 ye kadar ucte bir( kullanılmayan uyku saatleri)07.00 den 17.00 ye kadar biraz daha fazla yakıyor.yani elektriği en çok kullanılan saatte en pahalı kullanıyoruz :((((

aynen sizin verdiğiniz ornekler gibi eski tip saatler devamlı kullanımda ayda 80-120 getirirken.bizim dijital saati kullanan biri 230 getirmiş!! hay allahım bu da yattı sanırım!başımızdakiler sıcacık,lüks evlerinde bizim paramızla oturuyorlar!

kızlar baska kullanan yokmu bu ufoyu bende alcam tek yasıyorum tayın dolayısıyla o yuzden ucuz olsun ıstıyorum

Kızlar ben de cok arada kaldım, doğalgazla ısınamıyoruz.Evde sadece 2 kişiyiz koca bir evi ısıtmak bana saçma geliyor.Ufo aldım ama onun için de dogalgazdan daha masraflı oldugu söyleniyor.Kullanıp yorum yapabilecek olan var mı?

bu elektrikli isiticilar belli sure sonra bas agrisi yapiyor diye duymustum yanlis mi duydum acaba boyle bisey varmi acaba :26:

Back