Üfggg

arefe arefe iyi çekiştirdikte biraz saf mı komşun :110:Elektrik süpürgesinin sapından oyuncak mı olur :63: Onu çocuğa öğretmese nerden bilecek vermeyince kafa göz patlatmayı ,sinirlenmeyi ..
Uffff çok bilinçsiz yaaa ne diye çocuk yaparsın yetiştiremeyeceksen ,yeminle çocuktan tırsar oldum :KK69:
Ben o çocuğu görünce tüylerim diken diken oluyor

arefe arefe iyi çekiştirdikte biraz saf mı komşun :110:Elektrik süpürgesinin sapından oyuncak mı olur :63: Onu çocuğa öğretmese nerden bilecek vermeyince kafa göz patlatmayı ,sinirlenmeyi ..
Uffff çok bilinçsiz yaaa ne diye çocuk yaparsın yetiştiremeyeceksen ,yeminle çocuktan tırsar oldum :KK69:
bence o kadın bana dokunmasında bu çocuk naparsa yapsın havasında bırakmış peşini ama yarın çok iş açar o çocuk onun başına yanlış yapıyor :KK43:
Ousada söledim ben asla cocuk istemiyorum artık, nefret ettim. Bütün cocuklar ölemi boşver sinirlenme diyor . Bi ara iftara geldiler ailece, çocuğuyla kendisi iftardan 4 saat önce geldiler güya bana yardım etmeye. Hem yemek yaptım hem çocuğu kolladım daha çok yoruldum
çok mu samimisiniz artık lafla imanın zamanı gelmiş bence ruh dengeni alt üst edicekler biraz daha muhatap olursan eğer seçenek yok çünkü evi başına yıkar bu çocuk o kapasiteye sahip o_O

bence o kadın bana dokunmasında bu çocuk naparsa yapsın havasında bırakmış peşini ama yarın çok iş açar o çocuk onun başına yanlış yapıyor :KK43:

çok mu samimisiniz artık lafla imanın zamanı gelmiş bence ruh dengeni alt üst edicekler biraz daha muhatap olursan eğer seçenek yok çünkü evi başına yıkar bu çocuk o kapasiteye sahip o_O
Çokta samimi drğliz ama güya beni çok seviyor elinden gelse hergün gelir

Ayyy eminim ki herkes bu konudan şikayetçi!
Eşimin kuzeninin 2 yaşında çocuğu var pardon canavarı
En son kapının kapanmaması için önüne tahta konuluyor ya kız onu dişeye dişleye kırdı ya :KK70: :KK70:
Tv ünitesindeki süslerimi, mumlarımı hiç söylemiyorum bile.
Balkona gider mandal sepetini alır koltuğun altı, klozetin içine kadar mandal bulurum sonra.
Bir şey de diyemiyorum ama yüzüm morarıyor resmen.
Akşam geldikleri zaman eşim çocuğa bağırıyo gerçi o zaman da üzülüyorum.
Ama ana babasından ses yok!!!

702YRTB.gif

anlattığınız çocuğu görmüş gibi oldum :))))))

valla kurttan kuzu doğmaz derler ,ben çocukların biraz yaradılışından daha çokta yetiştirilmesinden böyle azman olduğunu düşünüyorum ..Aman ağlamasın ,carlamasın diye her istediği yapılırsa böyle küçük psikopatlar çıkıyor ortaya ..
Tek söylediğim anne ve babaya ayar çekilmesi ..Çocuk işte neden vurduğunu bile anlamayacak vursan ..Ki ben zaten vuramam içim acır ,böyle durumlarda dişimi sıkmaktan dişlerim dökülecek ..

Yapıştırdım kitapları. Çok yırtılanları atyım çöpe.
Ben yerin dibine girerdim ya
2 kızım var kuzum aha da küçükler öyle amanın aman büyük değiller biri 5,5 biri 1,5 yaşında annemin evine geldim annem bırak çocuktur karışma diyor ben peşlerinden ayrılamıyorum aman karıştırmasınlar aman zarar vermesinler kız biri birşey dese utancımdan geberirim heralde. Kendi evimde isterse duvarı yıksın millet mi çok rahat biz mi çok pimpirikliyiz çözemedim yaw

valla çcuğa bir şey yapamazsınız söyleyin komşunuza rahatsız oluyorum diye anlatın gelmesin yada gelirse otursun çocuğuna baksın
hatta siz ona bir çocuk gelişim kitabı hediye edin anlar belki

Ozaman ya doğru yoldan çocuguna sahip çık yada nezaman gelmek isterse müsaıt değilim de kapat kapını

Bu gibi durumlara niye bu kadar sabır gösterilir, ben de bunu anlamam. Çok mu uyumsuzum acaba? :KK53: Tamam, komşuluk güzel de, her cinsten insanla da komşu olacak değiliz ki. Ben olsam kendi huzurumu bozacağıma, çoktan komşunun çocuğunu eline vermiş, kapıdan çevirmiştim.

Canım benimde bir arkadaşım var öyle. Kendisini seviyorum ama çağırmaya çok korkuyorum. Onunda 2.5 ve 1.5 yaşında iki çocuğu var. Geçen geldiklerinde neler Yaptılar neler. Şimdi bende hamileyim çok korkuyorum benimkide öyle olursa diye. Kınamayayım diyorum böyle anneleri inşaAllah ben öyle bi anne olmam çocuğumda öyle olmaz. Insanın zoruna gidiyor tertemiz düzenli evinin katledilmesi.. Onlar gittikten sonra bir ton iş çıkıyo insanın başına, düzeltilemeyecek şeyler de cabası. Mesela benim krem halıflekslerimden çikolata lekeleri hala çıkmadı.. Çıkmıyor.. Kırılanlar çöpe gidiyo zaten.. Off daha neler neler :KK43::KK43:

Bence en iyisi döviyim
Carrie lütfen çocuğa bir daha bağırma...Dövme? Eminim şaka yapıyorsun.O çocuğun hiçbir kabahati yok annesi iki muhabbete, keyfe harcamış çocuğunu .Çocuğa çok üzüldüm burda olsa onunla birlikte oyun oynardım.Sen haklısın ama çocuğu değil annesini değiştirmeye çalışcaksın.Aslında bence bir daha görüşme!

Bence çocuğuna sahip çıkmasını ve bir süre müsait olamayacağını söyle.
Evim yeterince dağıldı toparlamam onarmam zaman alır bir süre görüşmeyelim de.
İnsanları kırmıcam derken kendi pskolojin bozulmuş değer mi.

Yaaa sinir küpüyüm sinirlenmiyim diyorum elimde değil. Bıkım bazı annelerin çocuklarına sahip çıkmamasına. Bi tane komşum var öyle yaramaz nir çocuğu varki anlatamam. Tamam çocuk çok küçük, laftan anlamaz, 2 yaşlatında amaa hiçmi sahip çıkmazsın çocuğuna ya!
ne zaman gelseler bize ev alt üst oluyor. Bulaşık makinasını çalıştırıyor, çamaşır makinasının tuşlarına basıp çalıştırıyor. Bütün iç kapıların anahtarlarını toplamış ne yaptı bilmiyorum tek bi anahtar buldum çöp tenekesinde.. . Kitaplarımı, ders notlarımı yırttı, resimlerin çerçevelerini kırdı, bi prizi yerinden söktü etrafundaki boyaları soydu. Tv cihazının kapağını kırdı , orta sehpam sallanıyor vidaları gevşedi üstüne çıkıp zıplıyor her seferinde, mutfakta kapları tencereleri çıkarmış şeker kabını dökmüş.
ulan dayanmıyorum artık anneside bi dur demiyor yaa yemek yapyordum az önce geldi yine en sonunda dayanamadım kcağıma aldım bi elimde çocuk bi elimde tahta kaşık yemek yaptım annesi bize bakıyo
offffffffffffff offffgfffff
o nasıl bi çocuk ya:KK43: canavar gibi
annesi ne kadar ayıp etmiş öyle izlenir mi ne kadar ilgisiz öyle

Yani, çocuk işte. Sorun annesinde. Çocuğu kenara çekip tehdit ediyormuşsun, amma olu Ha!

Carrie lütfen çocuğa bir daha bağırma...Dövme? Eminim şaka yapıyorsun.O çocuğun hiçbir kabahati yok annesi iki muhabbete, keyfe harcamış çocuğunu .Çocuğa çok üzüldüm burda olsa onunla birlikte oyun oynardım.Sen haklısın ama çocuğu değil annesini değiştirmeye çalışcaksın.Aslında bence bir daha görüşme!

İnsanın başına gelmeyince o dövme hissini bilemez. Gerçekten döveceğinden değil ama içinden geçiriyor işte insan. Bence de en güzeli görüşmeyi kessin.
Ben olsam direk yüzüne söylerim "lütfen çocuğunu bana getirme".

X