- 1 Ekim 2009
- 18.530
- 1.706
Tsunami neee katrina kasırgası yaa lafı sokacam artık annesineCarrie eve tsunami uğramış bacım :) anasına laf söyle o utanmıyorsa sende utanma o kucağına alıcak bebeğini peşinde gezicek sen değil!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tsunami neee katrina kasırgası yaa lafı sokacam artık annesineCarrie eve tsunami uğramış bacım :) anasına laf söyle o utanmıyorsa sende utanma o kucağına alıcak bebeğini peşinde gezicek sen değil!!!
Çocuğun kabahatı yok tabi kabahat yetiştirendeAynen. Annem hala anlatır. Bana hep 'ev eşyalarıyla oyun olmaz' dermiş. Ben misafirliğe gittiğimde evin kendi çocuğu bile bir şeyi ellese ona aynı lafı tekrarlarmışım. Bazen dayanamayıp elimi tablaya falan uzattığımda annem bir bakarmış, korkup sanki masanın kenarında tempo tutuyormuş gibi yaparmışım. Çocuğun kabahati yok. Anne göz kulak olacak.
Ay vallahi billahi fenalık bastı ölecem yaa
Bence laf sokma aşaması iki sokak geride kalmış. Açık açık benim malım kıymetli, her dakika ev toplayıp temizleyecek vaktim yok. Çocuk da sıkılıyor, durmuyor deyin kurtulun.Tsunami neee katrina kasırgası yaa lafı sokacam artık annesine
Açmıycam kapıyı yaaa delirrto beniiiiiiÇocuk değil Terminatör mübarek. Açık açık söyle bence. Sen delireceğine anası alınsın.
Ne olduğundan emin değlim artık çocuk sahibi olmaktan korktumm yeminleebunun çocuk olduğuna eminiz demi?
Bende onun evine gitmyi kestim belki oda gelmez diye ama yok anam yok.yok yok sakin ol ,bundan sonra yüz göz olma ..Diyebiliyorsan ders çalışıyorum müsait değilim ya da kusura bakma ama oğlunla ilgilenmezsen ben çok geriliyorum ,doğru düzgün sohbet edemiyoruz ,uyutunca görüşelim de ..Başka aklıma bir şey gelmedi
Gerizekali galiba komsunuzHiiiçç gülüyorrrr muhabbet ediyor!
Kendi evindede öyle elektrikli süpürge sapını verio ona oynasın diye buz dolabına vura vura hep çizmiş. Elinden alsan kafasını yerlere ve duvarlara vuruyorannesi kendi evinde oynamasına izin vermiyodur kesin.. çocuk sizin evinizde bu kaadar azıttıgına göre.
Bence en iyisi döviyimBence laf sokma aşaması iki sokak geride kalmış. Açık açık benim malım kıymetli, her dakika ev toplayıp temizleyecek vaktim yok. Çocuk da sıkılıyor, durmuyor deyin kurtulun.
Yapmadığın hata canım yazık o eşyalar kolay mı alınıyor carrie ya senin kitapların ders notların onlar ne olucak. Misafir iyi hoşta bu misafir değil arsız yüzsüz,Tsunami neee katrina kasırgası yaa lafı sokacam artık annesine
komsunuzla cok mu samimisiniz sık sık gelip gidiyor muKendi evindede öyle elektrikli süpürge sapını verio ona oynasın diye buz dolabına vura vura hep çizmiş. Elinden alsan kafasını yerlere ve duvarlara vuruyor
yok ya sorun annede tamamiyle serbest bıraktığından oluyor bu durumlar o kadının çocuk doğurma yaşı gelmemiş daha çocuk büyütmeyi bilse böyle bir canavar büyütmezdi elleriyle çocuk büyütürken terbiye vermezse olacağı bu işte hiç korkma bileNe olduğundan emin değlim artık çocuk sahibi olmaktan korktumm yeminlee
Yapıştırdım kitapları. Çok yırtılanları atyım çöpe.Yapmadığın hata canım yazık o eşyalar kolay mı alınıyor carrie ya senin kitapların ders notların onlar ne olucak. Misafir iyi hoşta bu misafir değil arsız yüzsüz,
Çok sık gelemiyor çünkü hep bahaneler buluyorum ama geldiğindede 2 gün kendime gelemiyoum. Haftaa 1 falan geliokomsunuzla cok mu samimisiniz sık sık gelip gidiyor mu
canm sen haftada 1 gün katlanıyosun annesini babasını düşün her gün aboovÇok sık gelemiyor çünkü hep bahaneler buluyorum ama geldiğindede 2 gün kendime gelemiyoum. Haftaa 1 falan gelio
Kendi evindede öyle elektrikli süpürge sapını verio ona oynasın diye buz dolabına vura vura hep çizmiş. Elinden alsan kafasını yerlere ve duvarlara vuruyor
Ousada söledim ben asla cocuk istemiyorum artık, nefret ettim. Bütün cocuklar ölemi boşver sinirlenme diyor . Bi ara iftara geldiler ailece, çocuğuyla kendisi iftardan 4 saat önce geldiler güya bana yardım etmeye. Hem yemek yaptım hem çocuğu kolladım daha çok yoruldumyok ya sorun annede tamamiyle serbest bıraktığından oluyor bu durumlar o kadının çocuk doğurma yaşı gelmemiş daha çocuk büyütmeyi bilse böyle bir canavar büyütmezdi elleriyle çocuk büyütürken terbiye vermezse olacağı bu işte hiç korkma bile
Kendi yetiştirdi bizim ne suçumuz var (((canm sen haftada 1 gün katlanıyosun annesini babasını düşün her gün aboov
kendi cocugun olsa sevilir belki de böyle baskasının cocugunun yaptıkları tolere edilmiyor:)