Üfggg

Aynen. Annem hala anlatır. Bana hep 'ev eşyalarıyla oyun olmaz' dermiş. Ben misafirliğe gittiğimde evin kendi çocuğu bile bir şeyi ellese ona aynı lafı tekrarlarmışım. Bazen dayanamayıp elimi tablaya falan uzattığımda annem bir bakarmış, korkup sanki masanın kenarında tempo tutuyormuş gibi yaparmışım. Çocuğun kabahati yok. Anne göz kulak olacak.
Çocuğun kabahatı yok tabi kabahat yetiştirende

Ay vallahi billahi fenalık bastı ölecem yaa

yok yok sakin ol ,bundan sonra yüz göz olma ..Diyebiliyorsan ders çalışıyorum müsait değilim ya da kusura bakma ama oğlunla ilgilenmezsen ben çok geriliyorum ,doğru düzgün sohbet edemiyoruz ,uyutunca görüşelim de ..Başka aklıma bir şey gelmedi :KK43:

annesi kendi evinde oynamasına izin vermiyodur kesin.. çocuk sizin evinizde bu kaadar azıttıgına göre.

Tsunami neee katrina kasırgası yaa lafı sokacam artık annesine
Bence laf sokma aşaması iki sokak geride kalmış. Açık açık benim malım kıymetli, her dakika ev toplayıp temizleyecek vaktim yok. Çocuk da sıkılıyor, durmuyor deyin kurtulun.

yok yok sakin ol ,bundan sonra yüz göz olma ..Diyebiliyorsan ders çalışıyorum müsait değilim ya da kusura bakma ama oğlunla ilgilenmezsen ben çok geriliyorum ,doğru düzgün sohbet edemiyoruz ,uyutunca görüşelim de ..Başka aklıma bir şey gelmedi :KK43:
Bende onun evine gitmyi kestim belki oda gelmez diye ama yok anam yok.

annesi kendi evinde oynamasına izin vermiyodur kesin.. çocuk sizin evinizde bu kaadar azıttıgına göre.
Kendi evindede öyle elektrikli süpürge sapını verio ona oynasın diye buz dolabına vura vura hep çizmiş. Elinden alsan kafasını yerlere ve duvarlara vuruyor

Ne olduğundan emin değlim artık çocuk sahibi olmaktan korktumm yeminlee
yok ya sorun annede tamamiyle serbest bıraktığından oluyor bu durumlar o kadının çocuk doğurma yaşı gelmemiş daha çocuk büyütmeyi bilse böyle bir canavar büyütmezdi elleriyle çocuk büyütürken terbiye vermezse olacağı bu işte hiç korkma bile :KK66:

Yapmadığın hata canım yazık o eşyalar kolay mı alınıyor carrie ya senin kitapların ders notların onlar ne olucak. Misafir iyi hoşta bu misafir değil arsız yüzsüz,
Yapıştırdım kitapları. Çok yırtılanları atyım çöpe.
Ben yerin dibine girerdim ya

Çok sık gelemiyor çünkü hep bahaneler buluyorum ama geldiğindede 2 gün kendime gelemiyoum. Haftaa 1 falan gelio
canm sen haftada 1 gün katlanıyosun annesini babasını düşün her gün aboov:KK47:
kendi cocugun olsa sevilir belki de böyle baskasının cocugunun yaptıkları tolere edilmiyor:)

Kendi evindede öyle elektrikli süpürge sapını verio ona oynasın diye buz dolabına vura vura hep çizmiş. Elinden alsan kafasını yerlere ve duvarlara vuruyor

arefe arefe iyi çekiştirdikte biraz saf mı komşun :110:Elektrik süpürgesinin sapından oyuncak mı olur :63: Onu çocuğa öğretmese nerden bilecek vermeyince kafa göz patlatmayı ,sinirlenmeyi ..
Uffff çok bilinçsiz yaaa ne diye çocuk yaparsın yetiştiremeyeceksen ,yeminle çocuktan tırsar oldum :KK69:

yok ya sorun annede tamamiyle serbest bıraktığından oluyor bu durumlar o kadının çocuk doğurma yaşı gelmemiş daha çocuk büyütmeyi bilse böyle bir canavar büyütmezdi elleriyle çocuk büyütürken terbiye vermezse olacağı bu işte hiç korkma bile :KK66:
Ousada söledim ben asla cocuk istemiyorum artık, nefret ettim. Bütün cocuklar ölemi boşver sinirlenme diyor . Bi ara iftara geldiler ailece, çocuğuyla kendisi iftardan 4 saat önce geldiler güya bana yardım etmeye. Hem yemek yaptım hem çocuğu kolladım daha çok yoruldum

canm sen haftada 1 gün katlanıyosun annesini babasını düşün her gün aboov:KK47:
kendi cocugun olsa sevilir belki de böyle baskasının cocugunun yaptıkları tolere edilmiyor:)
Kendi yetiştirdi bizim ne suçumuz var :KK43:(((

X