uff:(yüzüm yanıooo...

pearl:)

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2008
282
12
slm kızlar.evet yüzüme 2 gündür bi haller oldu:1shok:.pıtı pıtır kabarıklıklar var ve bu aksam her zamankı gıbı su ve doğal sabunumla yıkadıktan sonra nemlendırıcımı sürdüm fakat yüzümü kurularken ve kremi sürğüm andan itibaren yüzümdeki o pıtırcıklar yanmaya başladı.cildim kuru da deil ve her zamankınden farklı bişey yapmadm :çok üzgünüm:

canım yediğin bişiden dolayı mı hassaslaştı cildin acaba?aklıma ilk bu geldi ama bilmiyorum ki:uhm:

genelde hassas deil cildim bişeyn dokundugunu hatırlamıorum ki herzmankı yedıklerımden yedım.ağlıcam yhasenağlama kac saattır yuzum yanıo

buz koysan biraz veya soğuk birşeyler sakinleştirir belki biraz.buzluktaki herhangi birşeyi kağıt havluya sarıp biraz kompres yap canım ferahlatır bari:teselli:

ok jnm aklınla bin yasa benm aklıma gelmedı snirden ıkıde bır yuzumu yıkıorumkafamçokkarıştı doktora gıdıcm sabahdelikafaduldensabah olmuş bile

Canım her ne kadar cildim kuru değil desen de kullandığın sabun cildine sert gelmiş olabilir. Çünkü kışın soğuktan dolayı cilt kuruluğu artıyor. Sabunu günde 1 kere kullan. Benim annemin cildi çok kurudur. Sadece suyla yıkadığı halde böyle yüzü kızarıp kaşınıyor kuruluktan dolayı.
Bir de kullandığın ürünler tekrar bir göz at. Mesela el kremini sürdükten sonra farkında olmadan elini yüzüne sürüyor olabilirsin. Bu da bir neden olabilir. Ama en dpğru cevabı doktor verecektir. İhmal etme sakın. Çok geçmiş olsun.a.s.
Cildimiz her şeyimiz.:lepi:

canım noldu geçti mi yüzün?:uhm:
makyaj yapmadıysan bugun hiç dokunma bari biraz toparlasın kendini cildin:teselli:

eğer yüzünü aldırdıysan olabilir canım bu bendede oluo

ilginize tesekkur edrm kızlar makyaj yapmıım dıodum ama duramadım :eek:neyse fazla kalmadı yıkadım.biraz buhar rahatlattı.kullandığım sabun dogal ve 1 senedır kulllanıorum ondan kaynaklandığını sanmıorum.yanma gecti ama hala pürüzlü.doktora da gıdemedım sabah yatmştm uyanamadım.stresten yada uyku dengesızlıınden olabılır mı acabaCADIARZUşimdi geldi aklıma

X