- 18 Temmuz 2008
- 133
- 0
mrb kızlar , bi iki topikte erkek arkadaşımla evliliği düşündüğümüzü ,artık ilişkimizi ailelere açmanın vaktı geldiğinden bahsetmiştim. Ama "ilerde şöle mi olur ilerde bana böle davranır mısın ..vb "sorularla o kadar bıktırmışım ki bana "hazırım diyene kadar bu konuyu acmıcam , bu konuda hiç bi şeklde konuşmayıp sen hazr olana dek de ailemle de konuşmıcam"dedi. evlilikten korkuyorum ,onu çok seviyorm ama korkuyorm , sanırım ben korkarken hayat akıp gitcek..
ya eskiler evlenırkende bu kadar düşünüyormudu acaba ? Etrafımda bazı insanlara bakıyorum ,evlilikten cok sey beklemıyorlar dolayısıyla verilnle yetiniyorlar , ben ise verilnle yetinmek yerine daha iyisini daha fazlasını -istese- yapmasını istiyorum.
dün sayende ben de soğudum evlenmekten ,hevesim kaçtı dedisenağlama
arkadaslar bu paranoyaklık bende mı var bi ? artık problemli oldugmu düşünmeye başladım.kendımı üzmekle detaylara takılmakla kalmayıp onuda sıkıyorum , evliliğin olumlu yanını deil sadece olumsuzunu düşünuyorm. bi akıl ..:1no2: sizce bi psikiatrise felan mı gitsem ?
ya eskiler evlenırkende bu kadar düşünüyormudu acaba ? Etrafımda bazı insanlara bakıyorum ,evlilikten cok sey beklemıyorlar dolayısıyla verilnle yetiniyorlar , ben ise verilnle yetinmek yerine daha iyisini daha fazlasını -istese- yapmasını istiyorum.
dün sayende ben de soğudum evlenmekten ,hevesim kaçtı dedisenağlama
arkadaslar bu paranoyaklık bende mı var bi ? artık problemli oldugmu düşünmeye başladım.kendımı üzmekle detaylara takılmakla kalmayıp onuda sıkıyorum , evliliğin olumlu yanını deil sadece olumsuzunu düşünuyorm. bi akıl ..:1no2: sizce bi psikiatrise felan mı gitsem ?