• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu üff cok kararsızım yardımm!!

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

tekubraa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2010
13
0
36
Gümüşhane
kızlar ben 2 ay sonra gümüşanede ev kuracağım. şuan yurtdışındayım. mobilya konusunda çok kararsızım. salon için rapsodiden esfera ve jaguar takımlarını beğendim. renklerini de koltukları beyaz, kırlentleri gümüş renginde, tülü beyaz kenarlarında gri fon düşünüyorum. fakat bir renk daha katmak istiyorum canlılık vermesi için ama ağırlığını bozmayacak bir renk, siyah haricinde. sizce hangi salon takımı ve renk ne olmalı? oturma odası içinde doğtaştan mor renk fantastik oturma grubunu beğendim. birde gümüşhanede sadece 3 yıl kalacağız, salon almayıp sadece oturma grubunu mu alsam?

kızlar ben 2 ay sonra gümüşanede ev kuracağım. şuan yurtdışındayım. mobilya konusunda çok kararsızım. salon için rapsodiden esfera ve jaguar takımlarını beğendim. renklerini de koltukları beyaz, kırlentleri gümüş renginde, tülü beyaz kenarlarında gri fon düşünüyorum. fakat bir renk daha katmak istiyorum canlılık vermesi için ama ağırlığını bozmayacak bir renk, siyah haricinde. sizce hangi salon takımı ve renk ne olmalı? oturma odası içinde doğtaştan mor renk fantastik oturma grubunu beğendim. birde gümüşhanede sadece 3 yıl kalacağız, salon almayıp sadece oturma grubunu mu alsam?

gümüşle beyazın uyumu cok guzel ben gri ve toz pembe tonunu cok sevıyorum koltukların gümüş kırlentlerın pembe olabılır yada beyaz pembe olabılır perden beyaz, fonun içinde hafif pembe olan gümüş olabılır yada düz gümüş renk yapsan bile salonda kullanacagın aksesuarlarla tamamlayabılırsın ama şahsen 3 yıl kalıcaksan fazla teferruatlı bişiy alma bi oturma grubu yeter perdenıde fonlu degılde normal bi tul takarsın idarelik sonraki evin için düşün bence yazık olmasın esyalarına tasınmak cok yıpratıyor

yorumun ıcın tesekkurler cnm toz pembe gercekten hos olabılır perde fonundada ıkı renk kullanımı aklıma gelmemıstı nedense.yokmu baska yorum salon icin koltuklar nasılll?

yorumun ıcın tesekkurler cnm toz pembe gercekten hos olabılır perde fonundada ıkı renk kullanımı aklıma gelmemıstı nedense.yokmu baska yorum salon icin koltuklar nasılll?

koltukların çok değişik ve hoş gerçekten klasik modellerden farklı iyi seçim yapmışsın interneteki jaguar modeli kırmızıydı aslında kırmızıyla gride hoş durabilir ama kırmızı yoğunluğu baymayacak tabi bilmiyorum kırmızı severmisin :D

Back
X