- 1 Temmuz 2015
- 841
- 856
- 23
-
- Konu Sahibi kristophim
Alabileceği "en büyük ceza" diye bir şey yok bizim ülkemizde..
Kadın, öldürülür, bir köşeye atılır...ancak ondan sonra 2-3 yıl yatar çıkar adam..
Onun dışında,tehdit ediliyorum, ölüm tehlikem var filan bizim ülkemizde "suç" kefesine koyulmuyor.
Maalesef durum bu..
Bana kalsa sonuna kadar gidin, sürünsün köpek derim ama adamı tanımıyorum. İnat uğruna Allah korusun haberinizi gazetelerde okumayalım. Siz yine daha iyi bileceksiniz. Devlet korumasındaki kadınlar bile adliye kapılarında bıçaklanıyor, vuruluyor. En önemlisi sizin emniyetiniz. Ama üzerine gitmezseniz daha da cesaretlenip başka bir şey yapar mı?Herkese öncelikle merhaba iyi forumlar.
Daha önce bir konu açmıştım okuyanlar az çok fikir sahibidir ama kısa bir özet geçmem gerekirse, eski sevgilime tehdit ve şantajdan dolayı dava açmıştım. Şikayeti geri almama rağmen kamu davasına dönen bir davam var.
Aslında kimsenin zarar görmemesini ve konunun bir an önce kapanması istiyordum ama şikayetimi geri aldığım süreden sonra gelişen bi kaç olaydan sonra Şahsın alabileceği en büyük cezayı almasını istiyorum.
Yine de takdir edersiniz ki korkuyorum. Hastalıklı birisinin sonrasında daha çok hırslanıp fiziksel zarar vermesinden korkuyorum.
Sizce ne yapmam gerek? Alabileceği en büyük ceza için uğraşmalı mıyım? Siz olsanız ne yapardınız?
Cevaplarınız için çok teşekkürler.
Bana kalsa sonuna kadar gidin, sürünsün köpek derim ama adamı tanımıyorum. İnat uğruna Allah korusun haberinizi gazetelerde okumayalım. Siz yine daha iyi bileceksiniz. Devlet korumasındaki kadınlar bile adliye kapılarında bıçaklanıyor, vuruluyor. En önemlisi sizin emniyetiniz. Ama üzerine gitmezseniz daha da cesaretlenip başka bir şey yapar mı?
bir başkasına aynısını yaparsa benim yüzümden ben ceza almasını sağlamadığım için oldu dememek için bence doğru olanı yapın.
adam nasıl biri bilmiyorum. yarın öbür gün kalkıp sana fiziksel bir zarar verecekse temkinli olHerkese öncelikle merhaba iyi forumlar.
Daha önce bir konu açmıştım okuyanlar az çok fikir sahibidir ama kısa bir özet geçmem gerekirse, eski sevgilime tehdit ve şantajdan dolayı dava açmıştım. Şikayeti geri almama rağmen kamu davasına dönen bir davam var.
Aslında kimsenin zarar görmemesini ve konunun bir an önce kapanması istiyordum ama şikayetimi geri aldığım süreden sonra gelişen bi kaç olaydan sonra Şahsın alabileceği en büyük cezayı almasını istiyorum.
Yine de takdir edersiniz ki korkuyorum. Hastalıklı birisinin sonrasında daha çok hırslanıp fiziksel zarar vermesinden korkuyorum.
Sizce ne yapmam gerek? Alabileceği en büyük ceza için uğraşmalı mıyım? Siz olsanız ne yapardınız?
Cevaplarınız için çok teşekkürler.
adam nasıl biri bilmiyorum. yarın öbür gün kalkıp sana fiziksel bir zarar verecekse temkinli ol
ama yok o kadar da değil diyorsan peşini bırakma alacağı cezayı alsın, sen de müdahil ol.
o zaman al.Kendisi her zaman 'ben esip gürlerim ama yapacağımdan değil' derdi. Bu sözünden 1 ay sonra ufak çaplıda olsa bana manevi anlamda zarar verecek birkaç şey yaptı. Sadece çok hırslı birisi. Karakterini tam olarak analiz edemediğim biraz dengesiz bir insan.
Ama yine de bu olayın peşini bırakmak istemiyorum. Hakkımı arayıp, almak istiyorum.
Kaç yaşında oldugunuzu bilemiyorum ama kesinlikle anne babanızla paylasin bu durumu derim ben. Onlar size çok daha fazla yardimci olacaktır. Böyle hasta ruhlu insanlardan uzak durun.