Merve kendi egosu için serhana yardım etti. Sarmaşığa geri dönüp eski itibarı kazanmanın peşinde çok geçmez ayrılır bunlar .
Kazen forumumuzun kurucusu ve aynı zamanda tek erkek üyesi olup (en azından teoride yani yoksa masallah sözlük üyeleri olsun bagımsız erkekler olsun dadanan dadananaE bilmiyorum dikkat etmemişim cevap nedir?
Valla ben bilmiyordum öğrenmiş oldum tşk ederimKazen forumumuzun kurucusu ve aynı zamanda tek erkek üyesi olup (en azından teoride yani yoksa masallah sözlük üyeleri olsun bagımsız erkekler olsun dadanan dadanana) isabel da onun eşi olur.
Banada oyle geliyor ama keske donmese diyorum daha bi kor dugum olur olaylar :)Abiye keşko yapıp yakalatacak bence. O kadar kötü olamaz çünkü. Ne olursa olsun kocasını ailesini seviyor o ya.
Mehmet ile Serhan ı aynı kefeye koymayın ya tamam Serhan’ın yaptığı doğru değil ama Mehmet aşkla felan yapmadı o işi onun ki fantezi idi ve taytay a anlattığında burcu ilkte değildi
Bildirim gelsin ya ben burdan okuyorum yorumları heycanlı oluyo
dizinin devamlı izleyicisi zaten unutmaz, unutuyosada alarm kursun. diğer dizilerden farkı ne ki, her hafta bildirim almak zorundayımX üyeye gitsin Y' üyeye gitmesin diye bir seçenek yok maalesef.
Anlayışınız için teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?