Ufak Tefek Cinayet’de kim daha kötü? Merve mi? Oya mı? Pelin mi? Arzu mu? Yoksa Burcu mu ?

• Ankete Katılan
    1.815
Merve kendi egosu için serhana yardım etti. Sarmaşığa geri dönüp eski itibarı kazanmanın peşinde çok geçmez ayrılır bunlar .

Mervenin onunde iki secenek vardi ya abisiyle gercekten yurtdisinda kacak hayati yasayacak yaninda da kucucuk kiz cocuguyla ya da zaten kendisine ihanet etmis olan abiyi ele verip serhanla eski hayatina donecek
Yani merve serhani sevip dusundugunden degil kendi icin dogru olani yapti
Abisini kocasi icin sildi falan demissiniz de abisi zaten en basta merveye de kazik atmis oldu

Mehmet ile Serhan ı aynı kefeye koymayın ya tamam Serhan’ın yaptığı doğru değil ama Mehmet aşkla felan yapmadı o işi onun ki fantezi idi ve taytay a anlattığında burcu ilkte değildi

Aşkla yapınca doğru bir şey olmuyor. Şu anda dizinin yaptığı da "yazık ama çok aşıklar birbirlerine" şeklinde aldatmayı sevimli ve normal hale getirmek. Ben buna ayar oluyorum. Dizilerle olağan hale getiriliyor pek çok şey. Algımızı kirletiyorlar.

Bence bildirim isi iptal edilmeli Ben bu dizinin gercekten bagimlisi oldum suan takip ettigim tek dizi.. Ama Allah askina kizlar bildirim gelmese dizi izlemeyi unutacak veya birakacak degiliz ki.. Her hafta ayni muhabbet oluyor ne gerek var buna ? Izlemiyor olsak biz de tepki gosteririz ayrica

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…