- 7 Ekim 2016
- 6.598
- 4.323
- 173
İnşallah delirmiştirO oraya nasıl gitti, ne ara gitti, ya da gerçekte gitmedi de Oya deliriyo mubence Edip falan o, Oya zaten travmatik bi tipti hepten şirazesi kaydı, Serhan olarak görüyo onu
musterilerin parasininkarsilamak icindir belki deAl benden de o kadar, dizi boyunca bunu sorguladım, ev neden satıldı?
ama Serhan Mehmet kadar pişkin değil yahu. Tabi bende kızıyorum da çok da şey etmeyelim çok tatlı çünküBen Serhan'a diyorum onu :)) Serhanı tutan ama sırf Mertten dolayı tutuyor, hiç Mehmet'i sempatik bulan var mı, yok. :d
Ricaayyy teşekkürler
Serhan dedi tek o malvarlığı kaldığı için mervenin annesinin üstüne olduğu için Serhan sonunu kötü gördüğü içinmusterilerin parasininkarsilamak icindir belki de
ama Serhan Mehmet kadar pişkin değil yahu. Tabi bende kızıyorum da çok da şey etmeyelim çok tatlı çünkü
Borc kapatmak icin satildi herhaldeAl benden de o kadar, dizi boyunca bunu sorguladım, ev neden satıldı?
Serhan'ın bütün malvarlığı donduruldu çünkü dava kapsamında, paralarını kullanamıyolardı yani, Merve'nin üstüne de bi tek o vardı.Al benden de o kadar, dizi boyunca bunu sorguladım, ev neden satıldı?
5 dk sonradan geliyom diyordunCanım mervem yaa serhanı dehlememiş gıralıçam
ne kadar icten dilediysen kacirdigin yeri yeniden verdiler :)))ayyy teşekkürler
5 dk sonradan geliyom diyordun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?