bi de o ev niye esyalariyla beraber satildi acaba. hadi oyle oldu diyelim, pelin hepsini atip herseyi yeniden alip dekore etmezmiydi (özentilik hat safhadayken)Merve evini geri alabilecekmi ya?
Eski kralice merveyi görmek istiyorum pelin sap gibi durdu o evde
Cacık gibi de kapıda bekliyorOyadan evvel varmış eve mantık where?
Benim hatun der ki ;
Merve, Pelin ile Edebiyatçıyı oynaşırken sobeleyecek ve evden çıkması için tehdit edecek. O da çıkacak !
Ümüğünü sıkmak için dimiKapının önünde Edip'i bekliyordum :)
bi de o ev niye esyalariyla beraber satildi acaba. hadi oyle oldu diyelim, pelin hepsini atip herseyi yeniden alip dekore etmezmiydi (özentilik hat safhadayken)
Evet, Serhan kendinden bile şüpheleniyormuş ki sattırdı hemen, olan eve oldu aradaEvi niye sattıklarını da ben hala anlamadım
O oraya nasıl gitti, ne ara gitti, ya da gerçekte gitmedi de Oya deliriyo muBen Serhan'a kıl oluyorum iyice. Gitmiş hemen koşmuş kapısına. Çocuğundan utan ya. Mert Fırat oynuyor diye torpil geçmeyin şuna, terbiyesiz, şerefsiz.
Aynen ya Mert olmasa Serhan'a uyuz olurdum.Ben Serhan'a kıl oluyorum iyice. Gitmiş hemen koşmuş kapısına. Çocuğundan utan ya. Mert Fırat oynuyor diye torpil geçmeyin şuna, terbiyesiz, şerefsiz.
Çok zekiceBenim hatun der ki ;
Merve, Pelin ile Edebiyatçıyı oynaşırken sobeleyecek ve evden çıkması için tehdit edecek. O da çıkacak !
Benim hatun der ki yazısını görünce şok oldum.Benim hatun der ki ;
Mert’in ne günahı var yahu
Merve abiyi attırdı içeri, Oya mahkeme sonunda aşkitosu ona kaldı diye kuşlar gibi sekerken Mervecik kızıyla kocişine koştu,Oya mort olarak geri döndü.Kızlar sonunda ne oldu
O oraya nasıl gitti, ne ara gitti, ya da gerçekte gitmedi de Oya deliriyo mubence Edip falan o, Oya zaten travmatik bi tipti hepten şirazesi kaydı, Serhan olarak görüyo onu
Al benden de o kadar, dizi boyunca bunu sorguladım, ev neden satıldı?Evi niye sattıklarını da ben hala anlamadım
ayyy teşekkürlerMerve abiyi attırdı içeri, Oya mahkeme sonunda aşkitosu ona kaldı diye kuşlar gibi sekerken Mervecik kızıyla kocişine koştu,Oya mort olarak geri döndü.
Serhan Oya'nın kapısına ışınlanmış herhal ki orada Oya'yı bekliyor halde bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?