Ufak Tefek Cinayet’de kim daha kötü? Merve mi? Oya mı? Pelin mi? Arzu mu? Yoksa Burcu mu ?

• Ankete Katılan
    1.815
bi de o ev niye esyalariyla beraber satildi acaba. hadi oyle oldu diyelim, pelin hepsini atip herseyi yeniden alip dekore etmezmiydi (özentilik hat safhadayken)

Pelin mervenin herşeyine özeniyor hatta kopyalamaya çalışıyor :))
Pelin tükenmişlik sendromu yaşıyor heralde. Mutfakta birşeyler yapmaya bile özenmiş :)
Eşyaları bırakır mı

Ben Serhan'a kıl oluyorum iyice. Gitmiş hemen koşmuş kapısına. Çocuğundan utan ya. Mert Fırat oynuyor diye torpil geçmeyin şuna, terbiyesiz, şerefsiz.
O oraya nasıl gitti, ne ara gitti, ya da gerçekte gitmedi de Oya deliriyo mu bence Edip falan o, Oya zaten travmatik bi tipti hepten şirazesi kaydı, Serhan olarak görüyo onu

Anket sorusu ;
Ufak Tefek Cinayet’de kim daha kötü? Merve mi? Oya mı? Pelin mi? Arzu mu? Yoksa Burcu mu ?
Düşünüyorum da hepsinde bir açık yakalanıyor. Oya sanki en masumu ama Arzu kötülükte yükselen trend. Bir anda Merve melek gibi geldi : )))

Benim hatun der ki ;

Merve, Pelin ile Edebiyatçıyı oynaşırken sobeleyecek ve evden çıkması için tehdit edecek. O da çıkacak !
Benim hatun der ki yazısını görünce şok oldum.
Kazen abii.Sonradan farkettim.Evet,çünkü Pelin’in zaafı sadece Tunç hoca var.Aslında tam bu değil. Tunç hoca Pelin’den hoşlanıyor.Pelin pek de pas veriyor sayılmaz.Bundan sonrasında karşılıklı paslaşırlarsa bilemem.

Kızlar sonunda ne oldu
Merve abiyi attırdı içeri, Oya mahkeme sonunda aşkitosu ona kaldı diye kuşlar gibi sekerken Mervecik kızıyla kocişine koştu,Oya mort olarak geri döndü.
Serhan Oya'nın kapısına ışınlanmış herhal ki orada Oya'yı bekliyor halde bitti

O oraya nasıl gitti, ne ara gitti, ya da gerçekte gitmedi de Oya deliriyo mu bence Edip falan o, Oya zaten travmatik bi tipti hepten şirazesi kaydı, Serhan olarak görüyo onu

Hayal miydi yoksa ama hayal sahnesini final sahnesi yapmasinlar lütfen

ayyy teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…