- Konu Sahibi JASMINE_84
Selam kk bayanları... Birkaç haftadan beri denediğim ve olumlu sonuç aldığım bir deneyimi sizinle de payleşmak istedim... Ilk önce belirteyim benim cildim yağlı, siyah noktalı ve sıktığım, yüzümle çok oynadığım için koyu renk lekeli... Geçen internette araştırmıştım bu bitkisel yağları falan bikaç tanesinin bana uygun olduğuna karar verip tek tek kullanmak yerine bi karışım hazırladım... Karışımın içinde; portakal yağı,limon yağı,havuç yağı,buğday yağı, kayısı çekirdeği yağı ve köpekbalığı kıkırdağı yağı var.. Bütün bunları plastik bi şişede karıştırdım.. Köpekbalığı yağı hariç hepsinden birer şişe ve köpekbalığı yağından iki tüp.. Bu köpekbalığı yağı çok pahalı ve her yerde bulunmuyormuş ama hani küçük tüp gibi şeyler olur yaa camdan onların içinde tek tek satan yerler var öylesi daha uygun oluyo...
Fondotensiz çıkamaz olduğum lekeli bi cildim olmuştu bi de yara içindeydi yaklaşık 2 haftadır bu karışımı her gece yatmadan önce pamuk yardımıyla sürüyorum öylece yatıyorum.. Aaa bi de öncesinde elma sirkesi sürüyorum tabi yüzüme.. Tabii ki tamamen geçmedi ama renkleri açıldı lekelerin ve yaralarım daha çabuk iyileşmeye başladı yüzüm daha bi aydınlandı güzelleşti.. Ben sürmeye devam edeceğim inşallah tamamen kurtulurum şu lekelerden...
Ama tabi siz cilt tipinize uygun olarak karışımı değiştirebilirsiniz.. Mesela kuruysa cildiniz limon ve portakal yağını kesinlikle kullanmayın.. Ama balıkyağı, buğday ve kayısı çekirdeği yağını her cilt tipi kullanabilir. Havuç yağı lekeli ciltlere daha uygun..
Fondotensiz çıkamaz olduğum lekeli bi cildim olmuştu bi de yara içindeydi yaklaşık 2 haftadır bu karışımı her gece yatmadan önce pamuk yardımıyla sürüyorum öylece yatıyorum.. Aaa bi de öncesinde elma sirkesi sürüyorum tabi yüzüme.. Tabii ki tamamen geçmedi ama renkleri açıldı lekelerin ve yaralarım daha çabuk iyileşmeye başladı yüzüm daha bi aydınlandı güzelleşti.. Ben sürmeye devam edeceğim inşallah tamamen kurtulurum şu lekelerden...
Ama tabi siz cilt tipinize uygun olarak karışımı değiştirebilirsiniz.. Mesela kuruysa cildiniz limon ve portakal yağını kesinlikle kullanmayın.. Ama balıkyağı, buğday ve kayısı çekirdeği yağını her cilt tipi kullanabilir. Havuç yağı lekeli ciltlere daha uygun..