ufak bir sorun ne yapayım sizce :(

whatsapta var ama sosyal hesabım yok

normal fotoğraf iste artı niyetli değil kendiside bana yolluyor aynı seyi benden bekliyor diyor zaten daha yollamıcam sana sadece ben yolluyorum kalıyorum öyle diyor amacı kötü değil ama yollamak istemiyorum:KK43:

Eee tamam orda resmin yok mu ? Aşırı ısrarın ve çocuk gibi tepkinin amacı ne ondayım ben.

Çocuğun istemesi anormal değil, senin ısrarla göndermemen anormal.
Ne yapacak yani görüşmeyi kestiğinizde ayıplı sitelerdemi yayınlayacak fotoğrafını?
İnsanlar hakkında ön yargılı olmayı ne kadar seviyoruz.

Ya faceden, instagramdan falan ekli ise zaten bu adam senin fotolarına rahatlıkla ulaşır. Çünkü artık her şeyi bu sosyal paylaşım sitelerinden elde edebiliyorlar zaten. Resmini ordanda alır bir sıkıntı olmaz. Benim merak ettiğim ne yapacakmış fotoğrafı yav? Eskiden vesikalık alır saklarlardı. Acaba öyle cüzdanına koyup seni özlediğinde resmine falan mı bakacak:KK49:
benim instagramım yok facemdede doğru düzgün fotoğrafım yokki bastan sonmustu bana instagramın varmı diye yok diyince istemeye başladı galiba tek bi tane fotoğrafım var oda whatsapta duruyor:)

bişey yapmak isteyen fotoğrafınızı facebook instagram gibi yerlerden de alabilir sonuçta , ama aşırı ısrarını bende anlamadım o_O ama özlüyor resimlerine bakmak istiyor da olabilir sizde 1 tane gönderseymişsiniz naz yapar gibi lmuş biraz

Fazla ısrar etmesi de garip ama sizde yollayın nolcak sonuçta normal bi foto, başka tür foto istememiş ki.. Üstte yazdığı gibi kafayı taksa , shop filan yapıp sitelerde paylaşmak istese watsap resminle yapar yada face filan bulur.. Foto göndermekte risk yok yani bence... Adam belki yüzüne hasret ondan :KK49:

Fotoğraf istemesinin nesi garip? Siz neyden çekiniyorsunuz onu anlamadım?
Sosyal medya hesabınız yokmuş belki hoşlandığı için ara sıra bakmak istiyor olamaz mı?
Ne yapacak ki o fotolarla ayrılırsanız gazetelere +18 sitelere mi verecek?
Normal bir fotoğrafı gönderecek kadar güven yoksa hiç başlamanın zaten o ilişkiye. Deseydin ki çıplak foto istiyor neyse. Şu önyargı insanları kaybetmeye sebep olan şeylerin başında geliyor.

bunun için erken de o mesajı anlar :) sevgili olmamız lazım böyle bir şey için dersin eğer ısrarla neden diye sorarsa.

sevgili olsanız neyse de bence böyle bir şey için diretmesi için erken

normal bi fotoğraf gönderme de ben bir sakınca göremedim açıkçası. artık herkes herkesin fotoğrafına erişiyor facebooktu instagramdı derken. sizden absürd pozlar, fotoğraflar istemediği sürece flört ettiği kızın resminin telefonunda bulunmasını istemesi çok normal bence. göndermediğin sürece bana bu kadar bile güvenmiyor mu diye düşünecek haklı olarak. tabi tüm bunları karşındakinin düzgün bir insan olduğunu varsayarak söylüyorum. zaten serseri güvenilmeyecek biri olduğu için göndermiyorsan şu an flört etmenin de bir mantığı yok o zaman.

Telefonun androidse snapchat diye bi uygulama ver hem kendine hem ona indir. resmini cek at birkac saniye gorebiliyo sonra otomatik siliniyo foton. Hem onun gonlu olur hem senin...

hayır hiç sormadım ama o bana yolluyor ya o da benden bekliyor galiba
Bence bir sor , seni görmek istiyorum filan derse o işler eskidenmiş bana saçma geliyor okulda görüşüyoruz dersin. Onun sana foto göndermesi zaten senin ona göndermen için yaptığı yol. İlgimi çekmiyor böyle şeyler sen de yollama dersin olur biter

bende de vardı öyle bi tane aman allahım ne berbat bir his. ne yapacaksın sorusuna hep özledim diye cevap verirdi bunalırdım hani. ama baya bi fotografım vardı uc aydır da görüşmüyoruz bisey yapmadı yani :)

Çok saçma.Çıplak fotonu yolla demiyosa şayet bunda bişey yok her anını görmek istiyo selfie çek gönder yani.Bunda sorun edicek ne var.Bazı insanlar neden bekar kalıyor ölene kadar belli yani.22 yaşında insansın dert ettiğin şeye bak.Ne yapacak çocuk senin yüzünün fotonu.Ayrıca whatsapp facebook twitter instagram birini kullansanda illa bi foton vardır.Ne bu şimdi.

X