• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uf Puff

Feraceli

Nirvana
Pro Üye
9 Ocak 2015
19.721
81.721
798
Kızlar geçen sene bi gaza gelip bu topukluları aldım
Screenshot_2016-11-25-23-16-05-1-1.webp
hayatımda ilk ve son topuklum oldu:KK70:Neyse o zamanki kafa yapım demekki bunu istedi bende aldım
amma velakin ben zaten uzunum birde topuklu giyince leylek gibi hissediyorum kendimi:KK53: Şuan ki tarzıma topuklu çok ters diyorum ki napsam aslında önündeki detay vs. çok hoş bi türlü eskimedide iyi çıktı acaba topuklarını kırarlarmı yani kısa topuk olur mu? Uff elimde kaldı gördükçe duvardan duvara çalasım geliyor:KK34:

Uzun boylu kadınların yüksek topuk giymesi daha hoş bence. Kıskançlık yapanlar leylek der ben zarif diyorum tabi ki aşırı kilo yoksa. Ayrıca bu topuk topuk değil ben düz diye giyerim bunu yaw :KK70:

Bende uzunum acikcasi topuklu giyinmem normal sartlarda. kisin ister istemez cizmelerde bir tik topuk oluyor. 3-4 santime kadar leylek gibi olmayiz rahat olun ;) kesmiyorlar topugu zaten.

Beğenmiyorsan ver birine gitsin :) ben mi aşırı paylasimciyim bilemedim. Mesela ben duvardan duvara vurasım gelmek yerine vermek isterdim birine galiba :halay:

Topuk kesilirmi bilmiyorum ama taban değiştirip istediğin boy topuk yada düz taban yapılıyor. Arkadaşımda topuklu botlarının tabanını değiştirip çok kısacık topuklu bi taban yaptırmıştı.

Back
X