Canm 69no satildi yazmssin da ben 60noyu sormstum:):)
Merhabalar ürünleriniz çok güzelmiş gerçekten ben yeni gördüm geç kalmışım malesef:) alanlar iyi günler de kullansınlar inşallah. Bende Edirne nede oturuyorum yağmurluk varsa elinizde 18 24 ay yada iki yaş elden teslim alabilirim kızım 18 aylık, bundan sonra takipteyim
Banucum çok hızlısınürünlerim bugün elime ulaştı . herbiri birbirinden temiz. kullanılmamış gibi. mis gibi de deterjan kokuyor. hepside ütülü. hassasiyetin için teşekkür ederim. yeni bir alışverişte görüşmek üzere. kal sağlıcakla
Onumuzdeki hafta elimde kalan ve yeni urunlerle hatta yeni konu basligiyla geliyorum kizlarrrr ucuzluga devam yapicazz ....bilginize
Merhaba. 4 yas ve üzeri için elinizde var mı acaba?
Cnm evet var henuz yayinlayamadim.sen beni ekle haberin olur.misafirlerim var birturlu musaot olamiyorum
Anladım canım. Fırsat olursa belki benim emaile de atabilirsin : lilechkausa@rambler.ru Toplu alıcıyım. Tsk.
Anladım canım. Fırsat olursa belki benim emaile de atabilirsin : lilechkausa@rambler.ru Toplu alıcıyım. Tsk.
Cnm sana mail attim daha urunlerim var hbrleselim
Cnm sana mail attim daha urunlerim var hbrleselim
Eki Görüntüle 1151696 Eki Görüntüle 1151697 Eki Görüntüle 1151698
bunları bana ayırır mısın canım? yeni ekleyeceklerin arasında erkeğe olabilecek varsa almak isterim,tabi bir de takas düşünür müsün? (canım ayırdığın ürünleri diğerlerini de ekleyince hatırlatırsan sevinirim,kafa karışıyor sonra unutuyorum)
canm elinde 1 2 yasa uygun yazlık mont var mı
canm elinde 18 no ayakkabı varsa montla birlikte almk istiyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?