ucuza satıyorummm

ktpkurdu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2013
1.468
226
iyi günler , evimde yer olmadığı için kitaplığımı boşaltıyorum, CEP kitaplar 2 tl diğerleri 3 tl dir. Kitapların bir çoğu değiş tokuş yoluyla yada hediye yoluyla elime geçtiğinden orjinalmi değilmi emin olamam. biliyorsunuz artık korsanlar bile gerçek gibi yapılmış bandrollü falan oluyor, tespit etmem mümkün değil. maksadım tamamen başkalarınında kitapları okuması burda verecek kimsem yada ikinci el kitapçı yok çöpe atmakda istemiyorum ilgilenenleri beklerim.

-Ayşe Kulin – SEVDALİNKA-CEP
-Ayşe Kulin - GİZLİ ANLARIN YOLCUSU

-Debbie Ducamber- KÜÇÜK MUCİZELER DÜKKANI
-Suzanne colins – AÇLIK OYUNLARI
-İskender Pala - BABİLDE ÖLÜM İSTANBULDA AŞK-CEP
-Lisa Kleypas- BENİMLE KAL-CEP
-Yavuz Bahadıroğlu - MUHTEŞEM SÜLEYMAN VE HÜRREM SULTAN-CEP
-Robin Sharma - FERRARİSİNİ SATAN BİLGE
-Ahmet Batman – SOĞUK KAHVE
-ABARTILI YALANLAR ACELECİ DUVAKLAR

-Ahmet Ümit - KUKLA
- Ahmet Ümit – BİR SES BÖLER GECEYİ
- Ahmet Ümit – SİS VE GECE
- Ahmet Ümit – ŞEYTAN AYRINTIDA GİZLİDİR

-E.L.James – GRİNİN ELLİ TONU
- E.L.James – KARANLIĞIN ELLİ TONU
- E.L.James – ÖZGÜRLÜĞÜN ELLİ TONU
-Hande Altaylı – AŞKA ŞEYTAN KARIŞIR- CEP
-Hande Altaylı – MARAZ
-John Green – AYNI YILDIZIN ALTINDA
-John Green – İLK AŞK
- Jojo Mayes- SEVGİLİMDEN SON MEKTUP
-Sarah Jıo – SON KAMELYA
-Can Dündar - YARIM HAZİRAN
-Gayle Ferman – EĞER YAŞARSAM
-Luke Reinhart - ZAR ADAM
-Yeşim Türköz - BÜYÜ DÜKKANI
-Markus Suzak- HİÇ
-FISILTI
-ÇIĞLIK

Son düzenleme:
Merhaba kitapların yıpranmışlık durumu nedir ? Takas yoluyla el değiştirdi demişsiniz genel olarak temizler mi? Grinin elli tonu serisi ve john green ilk aşk bunların resmini görmem mümkün mü?

Merhaba kitapların yıpranmışlık durumu nedir ? Takas yoluyla el değiştirdi demişsiniz genel olarak temizler mi? Grinin elli tonu serisi ve john green ilk aşk bunların resmini görmem mümkün mü?
kitaplardan can dündar olan ve ferrarisini satan bilge biraz yıpranmış ama gerisi gayet temiz. kitap okurken yanını kıvırmayı bile sevmem çok itinalıyımdır, altını çizmek falanda yapmayacağım şeylerdir. içiniz rahat olsun. sorduğunuz seriyi arkadaşım hediye getirmişti ve bir sefer ben okudum herhangi bir hasarı yok, resim yüklemeye çalıştım ama hata veriyor eğer siz biliyorsanız bana öğretirseniz nasıl yükleneceğini yükleyebilirim

tamam öyle diyorsanız resme gerek yok madem ki. grinin elli tonu serisini ve jane green ilk aşk ve hande altaylı-maraz bu 5 kitabı almak istiyorum. özelden banka bilgilerinizi mesaj atarsanız ödemeyi yaparım bugün

Merhaba kitaplarıma az önce kavuşabildim, hepsi de tertemiz ve yepyeni. Hiçbir yıpranmaları yok. Çok beğendim , çok teşekkür ederim :)

X