• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ucuz vee yürek ferahlatan temizliğin sırrı kızlaaar :)

Loresima01

O benimm Dünyam
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
74
20
28
Öğrenciyiz malum herşeyin en uygununa kaçıyoruz. üniversite okuyoruz ve haliyle devlet yurdunda kalıyoruz 8 kişilik odalar, yerlerden dolaplardan masalardan nevresimlerden çıkmayan lekelerle başım dertte. Temizlik hastasıyım ve tahammülüm yok. VEE BİR AKŞAAM GÖRÜR GÖRMEZ ONU AL BENİ DEDİ SANKİİİ :KK71: MARKETTEN BİŞELER ALMAYA GİTMİŞTİM ''ASPİRİN'' ADINDA SPREY SEKLINDE Bİ TEMİZLİK MALZEMESİ ÇOK PAHALI DEĞİL ZATEN 3,5 TL FALAN. bİZİM YURTTAKİİ ODA SUİT GİBİ OLDUU :D:D:KK5: HATTA EVE GELDİĞİMDEDE ALDIM ONDAN BÜTÜN KOLTUKLAR HALILAR CAMLAR HERŞEYİ ONLA SİLDİM KESİN ÇÖZÜM YANİİİ BÜTÜN LEKELERİ ÇIKARTIYOR.:D Temizlik hastalarına duyrulur ama çok fazla yoğun kullanmayın durulaması zor bıraz camlarınız köpüklü kalmasın :KK52:

benim halıma meyve suyu dökmüştü görümcemin oğlu denemiştim o zaman ama çıkartmamıştı :KK31::KK31:

Onun daha etkilisi var.Adı Europa Jet.Temizlik malzemeleri satan toptancılarda mutlaka vardır.Ben marketten aldım.
İnanın mutfak dolabındaki fırınlı ocak altındaki kalıplasmıs yağ lekelerini resmen akıttı. camasırlarda da etkili oldugu üzerinde yazıyor.

Back