yenidoğan kıyafetlerini ve eşyalarını değerlendirmek isteyenler mesaj atsın ama marka olmasının hiç bir önemi yok temiz ve UYGUN fiyatta olmasını rica ediyorum yardımcı olursanız çook sevinirim küçülenleri değerlendirin ki başka bebişlerde faydalanabilsin bu güzelliklerden.
yenidoğan kıyafetlerini ve eşyalarını değerlendirmek isteyenler mesaj atsın ama marka olmasının hiç bir önemi yok temiz ve UYGUN fiyatta olmasını rica ediyorum yardımcı olursanız çook sevinirim küçülenleri değerlendirin ki başka bebişlerde faydalanabilsin bu güzelliklerden.
Canım bunlar var bir iki parca daha var zıbın falanama ne olursa onları hediye koyarım yelek el örgüsü hiç giyilmedi altlı üstlü takımda giyilmedi kapsonlü olanda iki kez kullandık düşünürsen
seçin beğenin alın fiyatı siz belirleyin özelden bana mesaj atın anlaşırız büyük ihtimal ben bir an önce elimden çıkarma yanlısıyım işiniz görülsün daha çok var beğenirseniz eklerim.
Hiç bir çıkar gözetmeden a dan z ye herşeyi ile ihtiyacı olan bir aileye karşılıksız kıyafet gönderen meleğe sonsuz teşekkürler...kıyafetler ihtiyaç sahibine ulaştırılmıştır...