• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler UCUZ VE SÜPER BR ÜRÜN PRONWER Kıvırcık Saçlar İçin Pronwer 7/24

atugba2000

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2008
299
3
118
Merhaba Arkadaşlar

Kıvırcık saçlarım için bir süredir pahalı ürünler kullanıyordum (Matrix gibi) çok memnundum ve hatta forumda sizlere de tavsiye etmiştim. Ama açıkçası fiyatı çok fazla geliyordu. Benzer bir ürün arayışına girdim ben de. Bugün parfümeride Pronwer 7/24 diye bir ürün gördüm. Krem tarzında bir şekillendirici. 3.5 lira olduğu için bir deneyeyim ne olacak dedim ve vavvvv. Sonuç süper oldu. Süper düzgün bukleler ve oldukça hacimli duruyorlar. Çok sürmeme rağmen yağlı da yapmadı. Ayrıca 300 ml lik bir şişesi var.

Sanırım ben artık aradığımı buldum zemuszemus. Siz de deneyin işe yarayabilir.

Merhaba Arkadaşlar

Kıvırcık saçlarım için bir süredir pahalı ürünler kullanıyordum (Matrix gibi) çok memnundum ve hatta forumda sizlere de tavsiye etmiştim. Ama açıkçası fiyatı çok fazla geliyordu. Benzer bir ürün arayışına girdim ben de. Bugün parfümeride Pronwer 7/24 diye bir ürün gördüm. Krem tarzında bir şekillendirici. 3.5 lira olduğu için bir deneyeyim ne olacak dedim ve vavvvv. Sonuç süper oldu. Süper düzgün bukleler ve oldukça hacimli duruyorlar. Çok sürmeme rağmen yağlı da yapmadı. Ayrıca 300 ml lik bir şişesi var.

Sanırım ben artık aradığımı buldum zemuszemus. Siz de deneyin işe yarayabilir.

bu tur yıkanmaan kremler sac dokulmesıne neden olabılıyor ben kullandıgımdan bılıyorum (zamanında )

bu tur yıkanmaan kremler sac dokulmesıne neden olabılıyor ben kullandıgımdan bılıyorum (zamanında )

Hmmm. CADIARZU Ama ben de uzun yıllardır kullanıyorum saçlarım belimde ve hiç dökülme sorunu yaşamadım. :kedi:

Klasik olacak ama diplerine sürmüyorum da diyemeyeceğim bazen sürüyorum. :1ninca:Durulanmayan kremsiz kıvırcık ve dalgalı saçların kırılmadan uzaması ve güzel görünmesi imkansız. Saçlarım üzerinde en iyi sonucu yakalayabileceğim rutini uzun denemeler sonraında buldum. ve başrolde durulanmayan saç kremleri var, yerim ben onları yaa çok seviyorum bu kremleri bulanları. cokacimcoook Dalgalı ve kıvırcık saçta saçın yapısı dolayısıyla saçın dibinde yer alan doğal besleyici yağlar saçın ucuna kadar ulaşamıyor. Bu saçları koruyacak ürünler şart.

Deneyimlerim saç kreminin saç dökmediği yönünde.sırnaşık şey

Öpüldünüz

o zaman benim saçlarım mevsimsel dökülme diyebilirmiyiz, kremden değil öyleyse? ben hiç kullanmıyor değilim krem kullanıyorum kullanmak zorundayım kıvırcık ve boyalı sadece sampuan yeterli gelmiyor çünkü

doktorlar günde 80-100 arası saç dökülmesini normal kabul ediyor. Tabi yerine yenisinin çıkması kaydıyla. sengözlerimebaksanab Bence siz öncelikle 1 hafta gibi bir süre günde kaç tane dökülüyor onu tespit etmeye çalışın. Belki de normal sınırlar içindedir. Ondan sonra nedeni daha iyi bulunabilir diye düşünüyorum. Bir de saçımıza kullandığımız ürünler saç köküne etki etmiyormuş diyor doktorlar. O yüzden şampuan filandan ziyade beslenme önemli diyorum ben. vereliniortak

Kızlar bende forumda okuyup pronwer aldım. Gerçekten saça çok kolay şekil veriyo ve hiç ağırlaştırmıyo. Benim saçlarım hafif dalgalı ama kabarık. Kabarıklığını hemen aldı ve dalgaları belirginleştirdi. Hemde 2.9 TL. Kendi sitesinde bayileri yazıyor. Ordan bakıp bana en yakınından aldım. Ben çok memnun kaldım. Kesinlikle tavsiye ediyorumm..

ben de dün aldım kıvırcık saçlar için olanını..çok memnun kaldım daha ilk kullanışta bile..ağırlaştırmadı ve yağlandırmadı..
tavsiye ederim.

Back