• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ucuz ve kaliteli bir lazer epilasyon

• Konu Sahibi Konu Sahibi ruat
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ruat

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2010
186
15
118
İstanbul
merhabalar,

arkadaşlar internet üzerinden fırsat paketi satın alıp bağdat caddesinde bölgesel lazer epilasyona başladım iki seans gittim ve faydasını gördüm,

interneti takip edip ucuz paketler satın alabilirsiniz genelde reklam amaclı promosyonel olarak yapılan bu paketlerden faydalanabilirsiniz tavsiyem denenmiştir,
4 kürlük seansı 90tlye satın aldım ve kullandıkları alet alessandra denilen aletin bir üst modeli daha az vuruşla daha az canınızı yakan ve etkili şuan için yüzde %70 oranında azaldığını söyliyebilirim yanlız kesinikle tavsiyem epilasyona gideceğiniz yerin kullandığı aleti kesinkile sorun,

sevgiler,

lazer epilasyon seansini ucuz yerlede bitene kadar paketlerde yaptirmayiniz, ucuz etin yahnisi lazer epilasyon icin yenmez. uzakdogu cin IPL cihazlarini alip getiren her kuafor ve agdaci salonu bitene kadar 600-700 liralara yapmaya basladilar sonra ne musteri memnun kaldi ne de cihazi satin alan bu isletmeler. bu tip ucuzcu yerler batmaya mahkumdur o yuzden gideceginiz yeri ve cihazi cok iyi secmelisiniz benden tavsiye.

Back