Saç Şekillendiriciler ucuz saç şekillendiricileri işe yarıyor mu?

Olala

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2008
6.464
17
156
46
İstanbul
arkadaşlar aramızda kullanan mutlaka vardır.. saç maşası ve düzleştiricisi almak istiyorum.. fakat bunların 150 milyona olanı da var 40 milyona olanı da.. özellikle ikisini de deneyen ya da ben uygun fiyatlısını kullanıyorum çok da memnunum diyen var mı? ne tavsiye edersinizzzz kaydirigubbakcemile2

ilk düzleştiricim bayblıstı kaç sene önce almıstım
geçen sene kablosunda artık sorun olmustuda yenisin almıstık
bunu geçen sene aldık daha doğrusu kardeşim aldı fiyatını tam bilmiyorum ama 100 den fazla diye biliyorum güzel yapıyor saclarımı ama en son aldıgım makinanın üstüne tanımmam remington aldım onunda resmini koyurum şimdi 2 ay oldu alalı 90 a aldım 2.seferde dümdüz oluyosaclarım
bu braun

buda harikalar yaratan remintonum

bu 1,5 sene önce malesef aldığım rowentasaçları kurutuyo acaip bi şekilde 70 tl ye almıştım

buda şimdi kullandaığım es2 çok memnunum saçlarım çok kıvırcık 2 kere geçince dümdüz yapıyor ve parlak gözüküor ion ozellıği sayesindede kabarmıyor..

40 ytl az değil 10 ytl ye olanda var ama bence
ucuz etin yahnisi yavan olur derler ben olsam bilinen markalardan alırım mesela
babyliss ve remington kadınların en çok tercih ettiği.
zaten onlarda bi 50-100-150 vs değişiyor.

Son düzenleme:
Eğer saçların gerçekten kıvırcık veya dalgalıysa ucuz düzleştiriciyle kat kat geçer yakarsın ama babyliss, remington falan tek kat, en çok 2 katta yapar. Ben arzum almıştım ilk düzleştiricim oydu çok da ucuza almıştım şimdi 20-25 tl gibi bir fiyata yani. benim saçım düz olduğu için işe yarıyordu memnundum. Sonra babyliss aldım babylissi almamın sebebi daha ince olması ve ısı ayarı olmasıydı. en düşükte kullanıyorum ben, diğerinde ısı ayarı yoktu. Önemli olan ne kadar ısındığı, ona bak. Babylissin şu bakır rengi olanı var bende. Kuzenimde 1 eski modeli var, siyah bir şey şimdi 50 tl falan. Ama o çok iyi mesela gerçekten tek katta dümdüz yapıyor. Ve kaç senedir kullanıyor. İyi bir markanın 1-2 eski modelini al bence remington, braun, babyliss falan.

arkadaşlar epey oldu ama king aldım, 20 lira civarıydı, düzleştirici değil sıcak hava üflüyor ucuna taktığınız ekipmanına, benim saçlarım düz, oldukça memnunum fön çektirmiş gibi oluyor saçlarım kullanınca..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…