Gelinlik Modelleri Ucuz Pronovias Gelinlikler

fdd23

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2009
271
67
38
38
kıslar vakko vedding i duymuşsunuzdur. ben ankarada oturuyorum.gelinlik beğenmek için istanbula gittim ve gezerken aırport alışveriş merkezine uğradım.vakkonun mağazası var ve inanamayacaksınız ama 1.000.00 tl bile gelinlik var sezonda en ucuz gelinlikleri 3000 euro nun altına düşmüo bildiğiniz gibi eger bedeniniz 34-36-38-40 ise bi uğrayın derim çok güsel gelinlikler var ve pronovias marka. yardımı olurmu bilmem ama paylaşmak istedim.

Son düzenleme:
Teşekkürler Arkadaşım..
Bu airport yenibosnada ki mi?

tatlım ben ankarada oturuyorum çok bilmiyorum oraları ama e5 in üzerindeydi. bayağı büyük bi outlet mağaza. internette adresi var buraya yasmak istemedim yasakmı diilmi bilmediğimden

Viaport galiba canım..
Çünkü airport ufak bir outlet,tekrar tşk ederim tavsiye için.kaydirigubbakcemile5

Viaport galiba canım..
Çünkü airport ufak bir outlet,tekrar tşk ederim tavsiye için.kaydirigubbakcemile5

yok airport eminim o konuda. ankarada outlet avmler genelde küçük sezon avmlerinden belki bana o yüsden büyük gelmiştir. airporttaki vakko mağazasında baktım gayet güseller denedim hatta bi tanesini ama ben daha önce aysira bi gelinlik beğendiğim için sonrası çok güsel olsa bile olmuooo işte kaydirigubbakcemile5

Bu Atatürk havalanına çok yakın olan bi outlet mağaza..yeşilköyde yani..

valla orda kıs :)

Ayyyy benım gelınlıgımde pronoviasdı :) Çok para vermıstı kocam.Nerden bılelım outletı oldugunu gıttık aldık bagdat caddesındekı magazasından.Aldık duğun bıttı koyduk gardrobuma duruyor valla.Kızım olursa gıyer ınsallah.Elızabeth tarzı :)

ayy gerçekten çok pahalııı bide sadece pronovias değil vera wang filanda var. hoş benim kocam da 3200 lük gelinlik aldı. çokkk sevioorumm kocamı 2 aya kadar düğünümde olcak inş. herşey güsel olur kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Daha ne ıstıyosun ıste :) Benım kocamda oyle gelınlıgım 4800 euro tuttu :) Ama ıyı kı de almıs... Bır defa gıyılecekde olsa olsun.Çok da guzel oldu herkes konustu durdu:)Giydim koydum gardrobuma temız temız duruyor kuru temızlemeden geldı.Ben gosterısı severım.ılerde insallah ya gelınıme kalır ya da kızım olursa kızıma :)

ayyy inşallahhhh benimkide çok konuşulur :) beniimki kısıma kalmasın onada kocası alsın :) vereliniortak vereliniortak

bişi soracam pronovians vakko grubu dahilinde mi satılıyor, ben wera wang vb tasarımcıların gelinlikleri var sanıyordum

bişi soracam pronovians vakko grubu dahilinde mi satılıyor, ben wera wang vb tasarımcıların gelinlikleri var sanıyordum

pronoviası sadece vakko satıo türkiyede ispanyadan getirilio birçok model ellerinde yoksa bile. wera wang tasarımcının adı ama markasıda o markayıda orda bulabilmen mümkün

kaydirigubbakcemile5

evet arkadaşım ayrıca bağdat caddesinde pronoviasın butiği var,rezervasyonla içeri giriyorsun.Ben o kadar yer gezdim hiç bir gelınlık ordakıler gıbı değil.Boşa gezmişim yani.Gelinliğimin dikilmesi 4 hafta sürdü.Kusursuzdu.Şatafatlı olsun parası mühim değil diyorsan oraya bakacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…