Ucuz perde istanbul :(

marselya

Guru
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2009
174
69
318
Merhaba ben bir Lİbya mağduruyum ve istanbulu hiç bilmiyorum,evlenir evlenmez izmirden gitmiştim libyaya eşimin işi sebebiyle malum olaylarda döndük,ev kuruyoruz ve yardıma ihtiyacım var.
Uygun fiyatlı perde diktirmek istiyorum,istediğim şey rustik alttta tül üstte şu ikea kumaşları gibi çiçekli hareketli kumaşlardan yanlardan tutturulabilen şirin bir perde fakat perdeciler delirmiş.Lİbyaya giderken ordaki eve dikmek için 3 mt sini 25 tl ye aldığım kumaş b..haus da mtsi 25 tl.Şaka gibi..
İstanbul çok pahalı uygun kumaş bulup uyguna diken bi perdeci önerilerinizide yada toptan herşeyi yaptırabileceğim perdeci önerilerinizi bekliyorum.

Öncelikle geçmiş olsun diyorum. :71: Sağ salim dönebilmişsiniz ne mutlu.

Bauhaus gibi yerler her ne kadar uygun gibi görünse de pahalı olur. Eminönü'nde Mısır Çarşı'sının arka tarafında (Yeni Cami tarafından girip, diğer ucundan çıktığınızda) bir sürü perdeciler var. Tahminen uygun fiyata perde de bulabilirsiniz orada. Zeytinburnu'nda da var diyorlar perdeciler ama inanın yeri ve fiyatları hakkında hiçbir bilgim yok.

geçmış olsun sağlıcakla donmuşsunuz
evlenmeden once ıstanbulda yaşıyodum şımdı ızmırdeyım ıstanbul
bılırsen çok ucuz çok çeşıt olan bır şehır bende sana emınonunu
tavsıye edıyorum orayada bılen bırıyle gıdıp saatlerce gezmenı tavsıye ederım

Eminönüne git canım kürkçühan a çıkan yolda 612 die sokak var ordaki perdeler hem yeni hemde daha uygun biz ordan yaptırdık nakitte yardımcı oluyolar.

eminönünü ben de tavsiye ederim. ama sadece fiyat olarak!
yani gerçekten ilgililer ve nakitte güzel indirim yapıyorlar.
ama, o ilgi alaka siz siparişi verene kadar.
bize 1 haftada teslim edeceklerini söyledikleri perdeler, 2 haftayı geçkin bir sürede dikildi.
buna rağmen, hiç biri verdiğimiz ölçülerde değildi.
telefonla aradım "yarın getirin, 2-3saate halledip teslim ederiz" dediler, sabahtan götürdüm, bugün yarın diye 2-3 saatlik iş 1 hafta sürdü (o da her gün aramamla, hatta artık kavga ederek, 1 haftada şükür bitirmeyi başardılar).
bir daha gider miyim ASLA!!!
neredeyse 1 ay perde peşine koşmuş oldum.
ev kurarken yaşadığım strese, beklemeye değmezdi.

Back