ucuz nikah şekeri arıyorum

ilke84

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
191
0
96
Kocaeli
arkadaşlar nereye baktıysam fiyatları uçmuş ucuz nikah şekeri yapan bir yer varmı biliyormusunuz?

peki bana 300 tanesi aşağı yukarı kaça mal olur

Canım dediğim gibi benim istediğim tasarım parası yani o üzerine yapıştırılacak şeylerin :) İster 300 tane bastır ister 500 ben sadece 5 ila 10 TL arası alıyorum. Bastıracağın yerle konuşmalısın,boyutları şu ben bunu bastırmak istiyorum. Ne kadara olur bana diye :)

Son düzenleme:
arkadaşlar nereye baktıysam fiyatları uçmuş ucuz nikah şekeri yapan bir yer varmı biliyormusunuz?

Ben de uygun fiyatlı ve zarif nikah şekeri arıyorum. Aslında tasarımlarını çok beğendiğim bir yer var, bu gün konuştum,kampanyaları varmış.
İstersen bir konuş sen de... Bütçene göre de tasarım yapıyorlarmış. Ben hazır olanlardan beğendim ama bir türlü karar veremiyorum :)

Anasayfa | Neko Wedding adresinde iletişim bilgileri var.

Merhaba Bizde ucuz nikah şekeri bulunur.Aşağıda resmini gönderdiğim nikah şekerinin fiyatı 0,50 tldir.

Benim nikahımdan artan nikah şekerlerim var 60 adet bisiklet modeli, çok beğenilmişti. Dileyene yardımcı olabilirim ...Fotoğraf eklemeyi beceremedim ama :)

Ben de nikah şekeri konusunda kararsızım. Nikah ve düğün bir arada olacak çünkü. Hatıra kalsın diye istiyorum ve cam figürlü olanları beğeniyorum. Gelin görün ki 5 TL - 7 TL gibi fiyatlar veriyorlar. Herkese dağıtmaya kalksam çok tutar. Bir tanıdığım Salihli'de tanesini 1.5 TL'den yaptırdığını söyledi ama ben Ankara'da uygun bir şey bulamadım

evet fiyatlar çok uçuk. bende arıyorum umarım uygun fiyatlı bulabilirim

ben yapıyorum canım bloğuma bakabilirsin ecaysihirlieller arat ...sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…