Maske Tarifleri Ucuz kil maskesi çok etkili

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

lapis

tarçın
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2009
745
3
39
Merhaba kızlar,
Benim cildim hassas ve t bölgesi yağlı(yani karma)
Bir maske uyguluyorum ve çok memnunum.Hem ucuz hem de etkili.
Aktarlarda toz kil satılıyor.Kocaman bir torbası 2 tl ve bana 1 yıl gitti.

-1 çorba kaşığı kil
-1 çay kaşığı sızma zeytinyağı
- kıvamını bozmayacak kadar sıcak su
(cildiniz yağlıysa 3-4 damla limon suyu)
Temizlenmiş yüze sürüp kuruyana kadar bekleyin.Önce ılık sonra soğuk suyla yıkayın.Ben kalan maskeyi ayak topuklarıma da sürüyorum harika oluyor.İsterseniz bu karışıma tarçın da ekleyip selülitlerinize masaj yapabilirsiniz.

Haftada 2 kere uygulayın.Ben haftada 1 kez bunu 1 kez de yoğurt-limon maskesini yapıyorum çok memnunum.

Kızlar,
ayrıca bu kil maskesine su yerine demlenmiş yeşil çay da koyabilirsiniz.O zaman kırışıklıklara da iyi geliyor.
Hayırlı uğurlu olsun...
:KK66::KK66::KK66:

sağolasın .yani şimde demlenmiş çay kırışığa iyimi geliyomuş hiç duymamıştım.

Yeşil çayı cilde sürmek değil içmekte yaşlılık belirtilerini azaltıyor.:KK52:

yeşil çay toniği kullanmışdım bir ara kozmetik olmasına rağmen cildim ışıl ışıl oluyodu doğalını sürsek daha etkili olur sanırım demleyip içelim kalanıda yüzümüze sürelim hergün:KK16:

kil maskesinide vucut maskesi olarak yapmışdım yaza girmeden bide kışa girmeden yaparım hep ağdadan sonra parlarsınızya pamuk gibi yapıyor vucududa bilginiz olsun 1 ay sonra filan gene yapmaya başlıcam

Son düzenleme:
X