Üçüz gebelik

Zgkara

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4
Puanlar
1
5+0 doktor 3 kese gördü sat 19 Nisan sete göre 5+4olmalılardı lekelenme de oluyor arada damla şeklinde Progeztan kullanıyorum ve çok şiddetli kasık ağrım oluyor bu gebeliğimden öncede iki tene kürtaj oldum kalp atışları hiç duyulmadı bu yüzden kan sulandırıcı kullanıyorum çoğul gebelik yaşayanlar tecrübelerini paylaşır mısınız

Hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim. Tüp bebek mi? Ben de tüp bebekle ikiz annesi oldum, kanama 2. trimestera kadar oldu ara ara. Kan sulandırıcı ve progestanı ben de kullanıyordum hatta kan sulandırıcıyı hapın yanında bir de belli haftaya kadar göbekten iğne şeklinde de aldım. Genelde tüp bebekte kanama oluyormuş, doktorlar öyle söylüyor. Benden sonra yine tüp bebekle ikiz annesi olan arkadaşımda da vardı kanama

Masallah allah bağışlasın kucağınıza almak nasibolsun

Tüp bebek değil doğal yollarla hamile kaldım kan pıhtılaşma olduğu için kan sulandırıcı kullanıyorum 2 düşük sonrası genetik teste çıktı

Öncelikle tebrik ederim sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah :) ben de 14+5 üçüz hamileyim, ancak benim 12+5'e kadar hiç lekelenmem bile olmamıştı. 2 haftadır hafif kanama, lekelenme olunca bebeklerde bir problem görünmese de doktorum progestan ve proluton iğneye başlattı, öyle devam ediyoruz.

Tüp bebek değil doğal yollarla hamile kaldım kan pıhtılaşma olduğu için kan sulandırıcı kullanıyorum 2 düşük sonrası genetik teste çıktı
Ailede var mı ikiz üçüz falan?

Maşşalah rabbim sağlıkla kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin hangi ildi hangi doktora gidiyorsunuz

üçüüüüüüz müüü ooovvvvvvv :))) Allah kolaylıklar versin bacım :)

Bende hataydayım iki ay sonra adanaya geçecem şuan sabit Bi doktor bulamadım bakalım hayırlısı
İnanın biz de ancak sabitleyebildik doktorumuzu, doktor doktor gezdik öncesinde, bebekleriniz sağlıklı olsun da inşallah gönlünüze göre bir doktor bulursunuz onu hiç dert etmeyin :)

İnanın biz de ancak sabitleyebildik doktorumuzu, doktor doktor gezdik öncesinde, bebekleriniz sağlıklı olsun da inşallah gönlünüze göre bir doktor bulursunuz onu hiç dert etmeyin :)
İnşallah irtibatta kalalım lütfen yaşadığın tecrübeleri benimle paylaşırsan çok memnun olurum çevremde hiç üçüz gebe yok

İnşallah irtibatta kalalım lütfen yaşadığın tecrübeleri benimle paylaşırsan çok memnun olurum çevremde hiç üçüz gebe yok
Benim de öyle valla kör topal sora sora gidiyoruz mesaj da atabilirsin bana elimden geldikçe kendi tecrübemi aktarırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…