Tüp bebek değil doğal yollarla hamile kaldım kan pıhtılaşma olduğu için kan sulandırıcı kullanıyorum 2 düşük sonrası genetik teste çıktıHayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim. Tüp bebek mi? Ben de tüp bebekle ikiz annesi oldum, kanama 2. trimestera kadar oldu ara ara. Kan sulandırıcı ve progestanı ben de kullanıyordum hatta kan sulandırıcıyı hapın yanında bir de belli haftaya kadar göbekten iğne şeklinde de aldım. Genelde tüp bebekte kanama oluyormuş, doktorlar öyle söylüyor. Benden sonra yine tüp bebekle ikiz annesi olan arkadaşımda da vardı kanama
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim. Tüp bebek mi? Ben de tüp bebekle ikiz annesi oldum, kanama 2. trimestera kadar oldu ara ara. Kan sulandırıcı ve progestanı ben de kullanıyordum hatta kan sulandırıcıyı hapın yanında bir de belli haftaya kadar göbekten iğne şeklinde de aldım. Genelde tüp bebekte kanama oluyormuş, doktorlar öyle söylüyor. Benden sonra yine tüp bebekle ikiz annesi olan arkadaşımda da vardı kanama
Amin inşallah dualarını eksik etmeyin rabbim isteyen herkese nasip etsihMasallah allah bağışlasın kucağınıza almak nasibolsun
Masallah valla doğal yolla üçüz gebelikAmin inşallah dualarını eksik etmeyin rabbim isteyen herkese nasip etsih
Ailede var mı ikiz üçüz falan?Tüp bebek değil doğal yollarla hamile kaldım kan pıhtılaşma olduğu için kan sulandırıcı kullanıyorum 2 düşük sonrası genetik teste çıktı
Maşşalah rabbim sağlıkla kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin hangi ildi hangi doktora gidiyorsunuzÖncelikle tebrik ederim sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah :) ben de 14+5 üçüz hamileyim, ancak benim 12+5'e kadar hiç lekelenmem bile olmamıştı. 2 haftadır hafif kanama, lekelenme olunca bebeklerde bir problem görünmese de doktorum progestan ve proluton iğneye başlattı, öyle devam ediyoruz.
Dedem ikiz eşiymiş annemin baba tarafında çok ikiz var gen çekti galiba rabbim nasip etti inşallah sağlıklı ve kolaylıkla da kucağıma almak nasip olurAilede var mı ikiz üçüz falan?
Amin çok sağolunMaşşalah rabbim sağlıkla kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin hangi ildi hangi doktora gidiyorsunuz
Bende hataydayım iki ay sonra adanaya geçecem şuan sabit Bi doktor bulamadım bakalım hayırlısıAmin çok sağolunBiz Antalya'dayız, Op. Dr. Murat Bulut doktorumuz.
İnanın biz de ancak sabitleyebildik doktorumuzu, doktor doktor gezdik öncesinde, bebekleriniz sağlıklı olsun da inşallah gönlünüze göre bir doktor bulursunuz onu hiç dert etmeyin :)Bende hataydayım iki ay sonra adanaya geçecem şuan sabit Bi doktor bulamadım bakalım hayırlısı
İnşallah irtibatta kalalım lütfen yaşadığın tecrübeleri benimle paylaşırsan çok memnun olurum çevremde hiç üçüz gebe yokİnanın biz de ancak sabitleyebildik doktorumuzu, doktor doktor gezdik öncesinde, bebekleriniz sağlıklı olsun da inşallah gönlünüze göre bir doktor bulursunuz onu hiç dert etmeyin :)
Benim de öyle valla kör topal sora sora gidiyoruzİnşallah irtibatta kalalım lütfen yaşadığın tecrübeleri benimle paylaşırsan çok memnun olurum çevremde hiç üçüz gebe yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?