Ucuz Fiyatlı Ürünler Kore Kozmetiği

amon-ra

Guru
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2007
267
12
318
Selam arkadaşlar ürünlerle ilgili sorunuz olursa çekinmeden yazın,kargo alıcıdan ptt ile göndericem.
Dolce Gabbana Ligh Blue duş jeli 50 ml içinde 40 ml bulunmakta fiyatı 5 tl,DKNY Be Delicious shimmering lotion 100 ml 2 kez kullanıldı 10 tl fiyatı
0

Kore'den gelen bu dünya şekeri el kremleri 50 ml ve tanesi 10 tl.
0

30 parça kore ürünlerinin eşantiyonları,içinde bb kremler tonik yüzyıkama jeli siyah nokta bantları vs. bir çok ürün var fiyat 10 tl.
0

Hello kitty far,farlarla hiç aram yok 2 kez falan kullanmışımdır maximum deseni bile bozulmadı 5 tl.
0

Kore'nin ünlü kozmetik markası Etude Housetan saç ürünleri.Soldaki saç serumu olup full doludur sadece 1-2 kez kullanıldı yanındaki hair essence yarıdan biraz daha dolu.Alttaki gliss ısıya karşı koruyucu sprey 4 te 3 ü duruyor.Bu 3 ürün beraber 20 tl.
0

0

Altta Etude House'un Wonder Pore serisinden soda power ürünü,suyun içine katıp yüzünüzü yıkadığınızda yüzü kirden arındırır,siyah noktaları azaltır ve gözenekleri küçültür.İçinde 10 paket vardı yanlış hatırlamıyorsam 3ünü kullandım 7 paket kaldı.Fiyatı 5 tl.
0

Çok doğru canım benim :) Allah iiliğini versin kii :)

teşekkürler uyarı için konu silindi moderetör kaldırabilir konuyu :oops: tam olarak anlamamıştım bölümün nasıl çalıştığını o_O

Back