Ucuz arac ariyorum Marka model onerisi olan var mi?

kirmizigitar

Guru
Kayıtlı Üye
4 Mart 2011
10.375
11.989
Daha fazla uzatmadan beni 1-2 yil idare edebilecek bir araca ihtiyacim var, ama param yok. 18 bin nakitim var ve alim satim dahil bu paranin kurus uzerine cikamam ne yazikki.

Hic trafik tcrubem yok o yuzden muhtemelen alacagin araci baya deforme ederim ogrenene kadar zaten. Maksimum 1-2 yil beni goturmesi kafi, istanbul trafigine alistiktan sonra uzun yillar kullanabilecegim birsey bakabilirim.

Evime cok yakin(aracla 5-7 dk) ancak toplu tasimayla 2 saatte ulasabildigim bir isim var. Kucuk bebegim var ve hergun sabah aksam tam 4 saat onun vaktinden caliyorum toplu tasimayla. Ama beni ise goturup getirebilecek hergun sanayiye gitmeme gerek kalmayacak bir arac alirsam hayatim cok cok buyuk olcude kolaylasacak.

Tercihim 5 kapi hackback araclar, ancak cok mecbur kalirsam 3 kapi da bakabilirim.

Acikcasi tata lara cok baktim ama kullanan kimse etrafimda yok kullanmayanlar da bulasma dedikleri icin cok kararsiz kaldim.

Onerebileceginiz marka modeller var mi?

Bende aynı sizin gibi kızım için işten eve donmek yada kızı mi rahat gezdirmek için şimdi birde bebeğim olucak acil araba almak için uğraştım.ve 16.500 TL ye Tata Indigo aldım alma islemleri vs..18.000 buldu..benim arkadaşım galerici elimde 2007 model temiz vardı gri klima var ve yüksek bir araba ben COKKKKKK memnunum bu fiyata bu konfor gayet iyi.diger araçlardan çok yüksek binince anlarsın.kisin sıcacık kalorifer şimdide havalar ısındı serin ohhh mis gibi binip gidiyoruz.ve o tavsiye etmeyenlerin hiccc dinlemeyi tamam çok tutulan bir araç değil ama bu paraya gidip şahin alacağıma ben m arabamın konforunu hiç bir şeye değişmem.tertemiz miss gibi.satmak isterseniz de bence temiz bir araç HERZAMANKİ satılır.arkadasim ne zaman istersen getir satalım dedi.satilir asla korkma dedi

Ne mutlu size, biz simdilik etraftan aldigimiz tepkiler yuzunden vazgectik, butceyi yukselttik c3 lere bakmaya basladik, ama yine de cok fazla arttiramadik butceyi. Farkli alternatifleri hala degerlendiriyoruz

X