Ucusan seffaf cisimler

blleg

Sevmekle başlar her şey
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2015
2.599
1.547
83
Merhaba hanimlar, 3.00 numara miyobum ve son 6 aydir gozumde ucusan seffaf cisimler var. Boyle s harfine, yuzen kristallere benziyor ve uzulerek söylüyorum ki artiyorlar. Doktora gittim, aliscaksin, bu bir hastalik değil dedi.ben de de oluyor beyaz zemine baktigimda isikta dedi. Ancak beni cok rahtsız ediyor.
Miyop tetikliyormus bunu.
Yaşayan var midir? Kac yıldır, ne sureyle, azalma artma mevcut mu?

Bende üç yıl önce çok vardı hatta korkmuştum gözümde parazit mi var diye. Bunlar protein birikintisinden oluşuyormuş diye duydum. Şimdi senin yazını okuyunca fark ettim artık görmüyorum. Lens kullandığım için bi ara gözümde kuruluk olmuştu hep göz yaşı damlası kullanmıştım belki o iyi geldi bilemiyorum.

Insallah benim de öyle olur, peki sizinkinin sekilleri nasildi ve cok sık goruyor muydunuz?

Ya ben küçükken görüyordum şimdi de dikkat li odaklanınca görüyorum oval gibi tuhaf. Gözlerim de bozuk değil

Geçmiş olsun. Benim bir göz rahatsızlığım yok ama o şeffaf cisimleri ben de görüyorum. Eğer dikkat edersem ben de rahatsızlık duyuyorum ama önemli bir şey oldugunu sanmıyorum. Onları görmediğimi şimdi siz yazınca fark ettim :) çunku artık dikkat etmiyorum.

Evet uzunca bi süre çok sık gördüm. Özellikle gök yüzüne bakınca. Gördüklerimde bunlardı. Gerçekten gözümde parazit var diye korkmuştum.

Goz tansiyonu bebisler..yuksek yada dusuk olmasi tetikliyor.. surekli meydana gelip rahatsiz edici oluyor ise mutlaka duzenli olarak olcturun dr da.. ileri yaslarda katarakt ve gorme bozukluguna sebep olabiliyor..

Zaman zaman bende de olur. Bilhassa uzağa dalıp gittigimde..çoğu insanda da olduğunu duymuştum.bir yerden bunun normal olduğunu,gözun içindeki dalgalanmalar gibi,tam anlatamadim ama, yanı doğal birşey olduğunu okumuştum.

Goz tansiyonu bebisler..yuksek yada dusuk olmasi tetikliyor.. surekli meydana gelip rahatsiz edici oluyor ise mutlaka duzenli olarak olcturun dr da.. ileri yaslarda katarakt ve gorme bozukluguna sebep olabiliyor..
Doktorum goz tansiyonu ile alakali degil demişti ama bilemiyorum birden cok doktora sormadım cunku

bende de var simdi aklıma getirdin coook uzun zaman olmuştu görmüyordum unutmuşum yani simdi yine dikkatimi çektiler. Takıntı yapmamaya çalış.

Evet uzunca bi süre çok sık gördüm. Özellikle gök yüzüne bakınca. Gördüklerimde bunlardı. Gerçekten gözümde parazit var diye korkmuştum.
Aynısı :) tam da bunlardan bahsediyorum bende. Unutunca dikkat etmiyorsun. Konu sahibi de bunları diyor zannedersem.

bende de var simdi aklıma getirdin coook uzun zaman olmuştu görmüyordum unutmuşum yani simdi yine dikkatimi çektiler. Takıntı yapmamaya çalış.
Benimkiler biraz fazla sanirim:) takıntı yapmak degil de, fark edilmeden olmuyorlar galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…