Bende üç yıl önce çok vardı hatta korkmuştum gözümde parazit mi var diye. Bunlar protein birikintisinden oluşuyormuş diye duydum. Şimdi senin yazını okuyunca fark ettim artık görmüyorum. Lens kullandığım için bi ara gözümde kuruluk olmuştu hep göz yaşı damlası kullanmıştım belki o iyi geldi bilemiyorum.
Doktorum goz tansiyonu ile alakali degil demişti ama bilemiyorum birden cok doktora sormadım cunkuGoz tansiyonu bebisler..yuksek yada dusuk olmasi tetikliyor.. surekli meydana gelip rahatsiz edici oluyor ise mutlaka duzenli olarak olcturun dr da.. ileri yaslarda katarakt ve gorme bozukluguna sebep olabiliyor..
Aynısı :) tam da bunlardan bahsediyorum bende. Unutunca dikkat etmiyorsun. Konu sahibi de bunları diyor zannedersem.
Evet uzunca bi süre çok sık gördüm. Özellikle gök yüzüne bakınca. Gördüklerimde bunlardı. Gerçekten gözümde parazit var diye korkmuştum.
Benimkiler biraz fazla sanirim:) takıntı yapmak degil de, fark edilmeden olmuyorlar galibabende de var simdi aklıma getirdin coook uzun zaman olmuştu görmüyordum unutmuşum yani simdi yine dikkatimi çektiler. Takıntı yapmamaya çalış.
Aynısı :) tam da bunlardan bahsediyorum bende. Unutunca dikkat etmiyorsun. Konu sahibi de bunları diyor zannedersem.
Evet boyle sağa sola ucuyirlar takip ediyor insanEvet ben de aynen bunlardan bahsediyorum. Benimkiler bazen daha karman corman olabiliyor
Evet boyle sağa sola ucuyirlar takip ediyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?