Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Ucundan kopan saçlara bi çözüm varmı

• Konu Sahibi Konu Sahibi tedil
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
benım de uclarım catallasıyo ve kırılıyo elımle rahatlıkla koparabılıyorm yane,ben eskıden aydan aya kırık aldırırdım ama bıyandanda dusundumkı zatn normalde sac ayda 1 cm uzarken ayda 1 cmde kırık aldırırsak ne zaman uzatıcaz bıraktım kırık aldrmayı 1 yıldr aldırmıyorm,ama kırıklarım ıyce cogaldı kırıkları aldrmadan kurtulmak imkansız,hadı bırak kırıklı olsun dersen ole uzasın dersen bu seferde uzamıyokı uzayan uclardan kopuyo anlıcagın aynı yerde sayıklıyo LOREAL EXPERT ABSOLUT PROFOSYONEL bu urun cok ıyı bı bakım maskesı cok guzel kuafor dısındada satılmaz kuaforden temın edılır ama bıraz pahalı 100 ytl,ben uclardan 1 cm aldrdıktan sonra cok ıı bı bakım yapcam duzlestırıcı hıc bı sekılde kullanmam haftada bı fon bukadr

canım gliss in saç bakım maskesi var kırılma karşıtı olan %95 e kadar daha az çatallaşma % 100 e kadar daha az kırılma için onu denemelisin fiyatıda 13 ytl civarında..

ben saçlarımı küçük tutamlar halinde dolayıp bütün kırıkları makasla alıyorum.
hem böylece saç kısalmamış oluyor.
gerçektende düzenli olarak yaptığım zaman çok işe yarıyor.
saçını uzatmak istiyenlere duyrulur.
kendi kırıklarınızı kendiniz alın.
zaten çok eskilerden bir çok kuaför bu yöntemle kırık alırmış.
şimdilerdeyse kuaföre kırık aldırmaya gitsen saçını kırık olan bölgeye kadar kısaltıyorlar.
bu nedenle saçlarımdaki kırıkları kendim almayı tercih ederim.

SUZİMM özele yazmışsın ama cevaplayamadım oraya özelin kapalı buraya yazıyorum mesajını.

evet canım arkadasın biri başlık açmış ve ben de yardımcı olmak için böyle birşeyler yazmaya çalıştım.bak sana da anlatıyım istersen. benim saçlarım ince telli ve cok narindir.kırık problemim vardı.uzun saçlarım daha fazla uzamalarını istiyorum.uzuyorlar ama cok saglıksız ve çirkin görünüyorlardı kırıklardan dolayı.kuaförlere ya da bakım uzmanlarına danışınca da pek birşey önermiyorlar açıkçası.ben de saçlarımı omuzlarıma kadar kestirdim kırıklar gitsin diye.bir de kuaförleri bilirsin az kes dersin bir bakarsın saçın yarısını götürmüşler.zaten saçları kestirince de teller kalınlaşıyor.ve gliissin şampuanı ve kolay kırılan saçlar için olan kremini aldım.ilk başta amacım sadece denemekti. ama sonra bir baktım ki saçları yumuşacık yapıyor %85-95e kadar kırılmayı engelledi.saçlarım da dalgalıdır ya düzleştirmek ya da jöleyle falan kıvırmak zorunda kalıyordum .şu an hiçbirine ihtiyaç kalmadı.jöle de saçları cok kırıyor biliyorsun. bende gercekten işe yaradı.her saçta aynı etkiyi gösterir mi bilemiyorum.istersen bir dene.bakarsın işe yaramadıgını görürsen bir daha almazsın başka şeyler denersin memnun kalırsan da benim gibi devam edersin. denemekle insan birşey kaybetmiyor.önerdigim ürün de kalitesiz birşey degil.kuaförler falan da onu kullanıyorlar ve her yerde satılmıyor.bir de psikolojik bir durum aslında.çok üzerine düşmemek de gerekiyor.sakındık göze çöp batar ya.neyse mesajım cok uzun oldu.istedigin şeyi sorabilirsin elimden geldigince cevap veririm .inanmazsan da saçlarımı gösteririm puhahaaha...sevgiyle kal

Bendede çatallaşma dökülme var kızlar tavsiyeleriniz üzere bende Gliss in bakım ürünlerinden alıcam deneyim bakıyım fayda sağlıcakmı bana mafoldumben

bnm saç uçlarımda beyaz noktalar vr oralardan kopuyor ve daha yeni kestrdm 2 ay olmadı bile neler neler kullandım geçmedi bütün kremleri denedm neredyse bi yerde okudum bu saç kırkları kopmalar kerarin die bi maddenin eksikliğinden kaynaklanıyormş saçta ve tırnaklarda vrmş bu maddeden sanırım bizde keratin eksikliği var kızlar =(

aynı sorun bendede var yokmudr çaresi bir ay önce kestirdim sanki kestirilmemiş gibi aynen duruyo çabuk uzasa kısacık kestircm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…