T
tedil
Ziyaretçi
- Konu Sahibi tedil
arkadaşlar saçlarım ince telli ve düz dibinden uzuo uzuo ucundan kopuosenağlamahiç bi şekilde bunu önleyemedim önerileriniz varmıı?????
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar saçlarım ince telli ve düz dibinden uzuo uzuo ucundan kopuosenağlamahiç bi şekilde bunu önleyemedim önerileriniz varmıı?????
peki elidorun hangi rengini kullanıyorsun????saçların benimki gibi ince telli ve düzmü??a.s.
aynı sorun bende de vardı saçlarımı uzatamıyordum deli oluyordum ama artık sorunu çözdüm. schwarzkopf gliss oil nutrive in kolay kırılan uzun saçlar için bir ürünü var onu aldım kullandım ve şu an saçlarımda tek kırık yok nazar degmesin gercekten cok etkili oldu.hihoyyyt
schwarzkopf gliss oil nutrive işe yarıyor mu bu konuda gerçekten CADIARZU
benim de çok kopma oluyor, aynı şekilde uzun ve düz, uçlarında kırıklar ve çatallanmalar oluyor, kendim kesiyorum gördükçe ama, kesmezsen de çatallanma saç telinin yukarsına kadar gidiyor ve daha uzun bir tel kırılıp kopmuş oluyor. Bir yandan uzatırken bir yandan kırılıyorlar CADIARZU
glissin hangi rengi bu?
Ve ne ürünp maske mi ne?
Sanirim sari heralde, ben yumusatici kremini kullaniyorum, sen?
saçlarımı kestiriorum süper diyorum kırık yok ama naparsam yapıyım,ne kadar özen göstersem de yine kırılıo uzamaya başlaynca
peki bu ürünü nerden alıcaz yani gliss oil nutrive sıvı saç kremi hiç markettede görmedim zaten küçük biyer burası kuaförlerden mi alalım