• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Ucundan kopan saçlara bi çözüm varmı

• Konu Sahibi Konu Sahibi tedil
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
T

tedil

Ziyaretçi
arkadaşlar saçlarım ince telli ve düz dibinden uzuo uzuo ucundan kopuosenağlamahiç bi şekilde bunu önleyemedim önerileriniz varmıı?????

arkadaşlar saçlarım ince telli ve düz dibinden uzuo uzuo ucundan kopuosenağlamahiç bi şekilde bunu önleyemedim önerileriniz varmıı?????

cnm benimde koptu saçlarım, ben şimdi elidorun saç bakım maskesini kullanıyorum. çok memnunum a.s.

peki elidorun hangi rengini kullanıyorsun????saçların benimki gibi ince telli ve düzmü??a.s.

aynı sorun bende de vardı saçlarımı uzatamıyordum deli oluyordum ama artık sorunu çözdüm. schwarzkopf gliss oil nutrive in kolay kırılan uzun saçlar için bir ürünü var onu aldım kullandım ve şu an saçlarımda tek kırık yok nazar degmesin gercekten cok etkili oldu.hihoyyyt

sonradan bişi yapamazsın önce kestir sonra sürekli düzgün bakım yap ozaman kırılmadan uzar benmde saçlarım çok uzun sürekli bakıorum ama gene azda olsa var tamamen engel olmazsın sürütnmeden dolayı bile kırılıyo en aza indirmeye çalışıyorum aralıklı kalın dişli tarakar kullanmak gerekio bunun gibi bazı kurallar var dikkat edersen en aza indirirsin

aynı sorun bende de vardı saçlarımı uzatamıyordum deli oluyordum ama artık sorunu çözdüm. schwarzkopf gliss oil nutrive in kolay kırılan uzun saçlar için bir ürünü var onu aldım kullandım ve şu an saçlarımda tek kırık yok nazar degmesin gercekten cok etkili oldu.hihoyyyt

schwarzkopf gliss oil nutrive işe yarıyor mu bu konuda gerçekten CADIARZU
benim de çok kopma oluyor, aynı şekilde uzun ve düz, uçlarında kırıklar ve çatallanmalar oluyor, kendim kesiyorum gördükçe ama, kesmezsen de çatallanma saç telinin yukarsına kadar gidiyor ve daha uzun bir tel kırılıp kopmuş oluyor. Bir yandan uzatırken bir yandan kırılıyorlar CADIARZU

schwarzkopf gliss oil nutrive işe yarıyor mu bu konuda gerçekten CADIARZU
benim de çok kopma oluyor, aynı şekilde uzun ve düz, uçlarında kırıklar ve çatallanmalar oluyor, kendim kesiyorum gördükçe ama, kesmezsen de çatallanma saç telinin yukarsına kadar gidiyor ve daha uzun bir tel kırılıp kopmuş oluyor. Bir yandan uzatırken bir yandan kırılıyorlar CADIARZU

benim saçlarım da aynen dedigin gibiydi.ince telliler cansızlar sürekli kırılıyordu ne dogru güzgün uzatabiliyordum ne de şekle giriyorlardı.uzasalar bile cok saglıksız ve kötü görünüyorlardı.
önce gittim kırıklardan tamamen arınacagı şekilde kestirdim.zaten kesilince saç hemen canlanıyor.sonra adam gibi bakım yaptım.banyodan cıkınca saçlarıma gliss oili kullanıyorum uzun süredir.saçlarım uzadı ve kırık yok şu an ve cok canlı parlak yumuşacıklar...yalnız cok dikkat ediyorum..bende işe yaradı cok memnunum.önceden jöle falan filan kullanırdım şekle sokmak için şimdi hiçbirine gerek kalmadı..:sm_cool:

glissin hangi rengi bu?
Ve ne ürünp maske mi ne?
Sanirim sari heralde, ben yumusatici kremini kullaniyorum, sen?

glissin hangi rengi bu?
Ve ne ürünp maske mi ne?
Sanirim sari heralde, ben yumusatici kremini kullaniyorum, sen?

hem glissin şampuanını kullanıyorum hem de bu dedigim saç kremini.evet sarı olanı ama aşagı yukarı bütün çeşitleri sarı renkte...maske degil.
benim kullandıgım gliss oil nutrive sıvı saç kremi -kırılmaya karşı koruma-kolay kırılan uzun saçlar için olanı..aynen yazdım.:smiley-cool:

glissin sarı serisindeki sprey saç kremi ve şampuanı aldım kırılma için..işe yarıyor yumuşatıyor saçı..ama bitkisel yağlarla düzenli bakım yapmak bence herkes için şart..saçlarımız uzun ve bakım istiyor..ihmal etmeyede gelmiyor malesf..saç için yararlı yağları alıp karıştırım..bi sprey ağızlı şişeye doldurup haftada bir saçınıza sıkın..basit ve gerekli bnce

benim saçlarımda da aynı sorun var İNCE TELLİ ve UÇLARINDAN SÜREKLİ KIRILIYO KOPUYO kurutma makinesi bile etkiliyo o derece.önceden sürekli fön çektirirdim ondan olurdu artık gevşek bir tokayla topluyorum sürekli ama hala aynı kırık kırık sinir oluyorum artık bu duruma... bir çok ürün kullandım.elidor'un sarı olan maskesini de kullandım saçlarımı dökmeye başladı.
gliss in önce onarıcı şampuanını kullandım sonra sarı olan oil nutritive shea yagı özlü şampuanını kullandm kokusu çok güzel ama bi faydasını göremedim.şuan saç kremi olarak gliss in express onarıcı durulanmayan saç kremini kullanıyorum en azından yumuşaklığını seviorum...çok fazla duyum aldım çok şeyi denedim 1,5 senedir bi sürü yag kullandm bilakis saçlarımı kuruttu,enteleyi bile bi süre denedim..ama ben yine de bi çare bulamadım bulan varsa bana da söylesin :((((

saçlarımı kestiriorum süper diyorum kırık yok ama naparsam yapıyım,ne kadar özen göstersem de yine kırılıo uzamaya başlaynca :(

saçlarımı kestiriorum süper diyorum kırık yok ama naparsam yapıyım,ne kadar özen göstersem de yine kırılıo uzamaya başlaynca :(

bende de aynı sorun vardı ve yazdıgım şekilde düzelttim .şu an cok iyi durumda saçlarım. şunu da gördüm ki aşırı fazla da düşünmemek gerekiyor biraz da saçları rahat bırakın.üzerine düştükçe de düzelmiyorlar...

peki bu ürünü nerden alıcaz yani gliss oil nutrive sıvı saç kremi hiç markettede görmedim zaten küçük biyer burası kuaförlerden mi alalım

peki bu ürünü nerden alıcaz yani gliss oil nutrive sıvı saç kremi hiç markettede görmedim zaten küçük biyer burası kuaförlerden mi alalım

marketten aldım ben. .kişisel bakım reyonlarında satılıyor..kuaförlerde satılırmı bilemiorum cnm yinede sormakta yarar vara.s

bu arada dün doktora gittim ve çinko hapı verdi saç uzamasında da etkiliymiş bence siz de doktorla bi konuşun daha hızlı uzucak artık die umuorum

saçlarını ucundan 3-4 cm kestirirsen ara ara düzelir...birde protein ağırlıklı beslenmelisin.ayrıca açıçılar kullanıyorsan sık sık boyama varsa bir süre sonra kopabiliyor

et-süt ürünleri-kurubaklagiller-çinko demir ağırlıklı bir beslenmeden sonra saç ve cilt çok iyi canlanır

Back