Gebeliğe Hazırlık Üçüncüyü düşünüyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Gnc87li

Hayat şaşırtır hep zaten...💙🖤
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2020
106
66
48
37
İlk bebeği tüp bebek olup ikincisine doğal yöntemle kalıp üçüncüyü planlayanlar...

Arkadaşlar ilk bebeğim tüp bebek yöntemiyle oldu evlendikten 6 sene sonra..ikinci bebeğimde 5 sene sonra kendiliğinden oldu...çok şaşırmıştık çünkü evlendiğim ilk günden beri hiç korunmamıştım...şu an 15 senelik evliyim 32 yaşındayım üçüncüyü istiyorum yaşım biraz daha geçmeden..ama malum doğal yollarla hemencecik hamile kalmam zor oluyo benim..ne uygulasam ne yapsam bilemiyorum..tekrardan tüp bebek uygulama durumum yok..hayıt tohumu çakşır kökü gibi yöntemler okuyorum uygulayanınız var mı acaba..bi yerden başlamak istiyorum...

Ben hayit kullandim adeti duzenlemesi icon ilk ay regl duzenledi ikinci ay hamile kaldm

Ben hayit kullandim adeti duzenlemesi icon ilk ay regl duzenledi ikinci ay hamile kaldm
Çay olarak mı kullandın ezip demleyipte yoksa balla mı karıştırdın..iki türlü de kullanıyorlar acaba hangisi daha etkili??

Çay olarak mı kullandın ezip demleyipte yoksa balla mı karıştırdın..iki türlü de kullanıyorlar acaba hangisi daha etkili??

Cay seklinde ezip kullandim. Zaten ilk ay regl duzenledi ikinci ay gebelik oldu Ben hayit bagladm tabi bebek stresi falan da yoktu o ay aklimda regl duzenli olsun yeterki dusuncesi vardi

Evet tohum seklinde alip cay olarak kullandim kahvalti sonrasi bi bardak ictim adet sonrasi basladm
teşekkür ederim bu ay denedim ama olmadı sanırım yanlış zamanda içtim yarın adet günüm bu gün test yaptım dayanamadım ama negatifti malesefki erken mi yaptım acaba

teşekkür ederim bu ay denedim ama olmadı sanırım yanlış zamanda içtim yarın adet günüm bu gün test yaptım dayanamadım ama negatifti malesefki erken mi yaptım acaba
Adetin yarınsa muhtemelen doğru çıkmıştır..çoğu test adetten birkaç gün öncesine kadar doğru sonuç veriyor..ama belli olmaz tabiki yine de beklemekte yarar var..ben de bu ay başlıcam hayıt tohumuna..eşime de çakşır suyu içiricem inşallah olumlu sonuç alırım..

Yumurtlama zamanında da içtiniz mi ? Yani içmeye ara verdiniz mi hiç? :) yardımcı olursanız sevinirim...

Hic ara vermedim regl olana kadar ictim ama tabiki bazen bi iki gun unuttugum.oluyodu xok duzenli ilerlemedim ikinci ayimda. Benm adet dondum asiri duzensizdi bebek dusununce de tamamen uzeri 43 45 49 Boyle gidiyodu o nedenle ovulasyon gununu bile bilemiyorum zaten yine regl olacagm sandm belirtiler oyle basladi bekle bekle gelmeyince artk bulanti asamasinda gecmistim ogrendigimde

Ilk ayda olacak diye bsey yok 3 ay deneyin diyolar genelde Ben ikinci ayda hamileligi gordm inslalah vardir

Regl olunca içtiniz mi peki?? :))

Allah gönlüne göre versin cnm
Bende tüp bebekle 3 kere hamile kaldim 7 senelik evliyim doğal yolla olması büyük mucize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…