• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları üçüncü dişimizde alttan çıktı......

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

hafza

pamuk elli İSRAM.......
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2009
184
0
116
İstanbul
arkadaşlar 8.5 aylık kızımın alt iki dişi çıkmıştı..........üçüncüyü ben üstten beklerken yine alttan çıktı.........bu normalmi bilemedim......... bebişinde bu durumu yaşayan anneler paylaşırsanız sevinirim...........

Aynı durum. Benim kızımda ilk 3 dişi alttan çıkardı. Ve bu yetmiyomuş gibi ben ön üst dişlerini beklerken yan üst dişleri çıktı. Şimdi ön üst dişi geliyor. Yalnız değilmişim. Bende bi tek benim mi böyle diyordum.

Benim oğlandada alt 2 diş çıkmıştı şimdide üstte 4 tanesi bugün yarın fırlar o derece belli oluyo. Oğlum 8 ay 1 haftalık banada 4 tanesinin beraber çıkması ilginç geliyo.

kızlar bu konuyu doktora danışın ne kadar doğru bilmiyorum sadece duyduğum bişey eğer dişler sıralı gelmesse ilerde çene görünümünde problemler yaşanabiliyomuş

bizde yanlız değilmişiz sabahtan beri kafamda hep kızımında alt dişleri çiıktı önde iki tane sonra yandan geldi bi tane bi tande onun üstünden geliyo bi kaç güne kalmaz gelir normal mi bilmiyorum kime sorduysam sırası yok onun dedi haftaya kontröl var o zaman dr bi danışaym

Back