Arkadaşlar merhaba,
Konuyu nereye açacağımdan emin olamadım o yüzden buraya açıyorum. Kendimi bildim bileli stresliysem, yorgunsam, vücut direncim düşmüşse vs hemen dudağımda uçuk çıkar. Yani uçuk benim için alışılmış bi şey. Fakat yaklaşık son 1 aydır sürekli uçuk çıkıyo geçiyo ve hemen 1 ya da 2 gün sonra tekrar çıkıyo bi türlü kurtulamadım
Başına böyle bi şey gelen var mı? Ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim? Doktora gittim asiviral diye bir krem verdi fakat onun da çok işe yaradığını söyleyemem sadece kurutuyo.
Şimdiden teşekkürler.
zovirax uçuk kremi çok iyi geliyor sürekli çıkan uçuğs
Arkadaşlar merhaba,
Konuyu nereye açacağımdan emin olamadım o yüzden buraya açıyorum. Kendimi bildim bileli stresliysem, yorgunsam, vücut direncim düşmüşse vs hemen dudağımda uçuk çıkar. Yani uçuk benim için alışılmış bi şey. Fakat yaklaşık son 1 aydır sürekli uçuk çıkıyo geçiyo ve hemen 1 ya da 2 gün sonra tekrar çıkıyo bi türlü kurtulamadım
Başına böyle bi şey gelen var mı? Ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim? Doktora gittim asiviral diye bir krem verdi fakat onun da çok işe yaradığını söyleyemem sadece kurutuyo.
Şimdiden teşekkürler.
Kan değerlerine baktır b12 eksikliği olabilir.Uçuk deyip geçmeArkadaşlar merhaba,
Şimdiden teşekkürler.
zovirax uçuk kremi çok iyi geliyor sürekli çıkan uçuğs
Kullandığım kremlerden biri buydu bir şeye yaramadı :/
Eğer dayanabilirsen sarımsak sür..
Ikiye kesip ucugunun olduğu yerde beklet.
Ben de yeni öğrendim.
Annem yaptı hemen söndü..
Tekrar çıkmaması ise bağışıklık sistemine dikkat edeceksin.
Veee çok basit bir yöntem ellerini her daim temiz tutacaksin. Farkında olmadan kirli elini ağzına falan sürüyor olabilirsin.
Teşekkür ederim ama konu sahibi ben değilim :) Benimde başıma gelmişti o sebeple o kremden söz ettim.
Şimdi okuyorum ben de :)
Hepinize çok ama çok teşekkür ederim verdiğiniz öneriler için. Umarım işe yarar çünkü artık bıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?