Uçuk

yelince09

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2016
106
57
48
Arkadaşlar merhaba,
Konuyu nereye açacağımdan emin olamadım o yüzden buraya açıyorum. Kendimi bildim bileli stresliysem, yorgunsam, vücut direncim düşmüşse vs hemen dudağımda uçuk çıkar. Yani uçuk benim için alışılmış bi şey. Fakat yaklaşık son 1 aydır sürekli uçuk çıkıyo geçiyo ve hemen 1 ya da 2 gün sonra tekrar çıkıyo bi türlü kurtulamadım
Başına böyle bi şey gelen var mı? Ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim? Doktora gittim asiviral diye bir krem verdi fakat onun da çok işe yaradığını söyleyemem sadece kurutuyo.
Şimdiden teşekkürler.

Benimde geçen aylarda çıkmıştı çok zor geçti eczaneden 2 krem alıp kullandım yinede fayda etmedi. Doğal akışına bıraktım da geçti. Kremlerin hiçbir faydasını görmedim.

Bende de çıkar çıkacağını hissettiğin o kaşıntı başladığı anda vectavir sürersen büyümeden hızlıca geçiriyor. Bir de kullanmadım ama okumuştum valtrex diye bir hap var düzenli kullanımında herpes virüsünü baskıladığı için çıkmıyormuş sanırım. Fiyatı yüksek bir ilaçtı ne şekilde kullanıldığını da tam bilmiyorum bir dermatologa sorabilirsin.

Canim bir araştır vücûd direncini nasıl arttırırsın diye, bende de ayni sorun vardı ama alkol vb şeylerden artık tamamıyla uzaklaştım bir iki yıldır hiç çıkmıyor. Benim sorunum bunlardandı. Bilirim nasıl bir illet.

internette biraz ''uçuk çıkmasının sebepleri'' ni araştır, stres gibi faktörlerin yanı sıra yediğin içtiğin şeylere karşı da çıkabiliyormuş. belki yemeyi bırakman gereken bi yiyecek vardır, üniversite araştırma hastanesine de gidebilirsin orda daha detaylı testler yapıyorlar sadece krem verip yollamayacaklarını düşünüyorum.

bi de aft ile uçuk aynı şey mi bilmiyorum biri ağız içinde biri dışında çıkıyor ama yapı olarak farklı mıdır bilemiyorum, benim dudağımın iç tarafında çok çıkardı bi ara, oralmedic diye bi ilaç kullandım, pamuk çubuğunun içinde ilaç, onu kırıp içindeki ilacı aftın üzerinde bekletiyorsun bi kaç dakika, felaket bi yanma acı oluyor ama o bi kaç dakikadan sonra bi daha ne acı hissediyorsun ne bi şey, sonra da uzun süre çıkmıyor, ordaki virüsü falan öldürüyor belki de.

Eklentiler

• 163100-oralmedic-2-aplikatory-2x0-2ml.jpg
    36,1 KB · Görüntüleme: 42
Bu uçuk denen şey bebekken kapılan bir virüsle alakalıymış, vücuda girip sinsice dirençsiz olduğun anı bekliyor. Bende ayda bi kere garanti çıkar.
Vectavir al ben çıkacağı gün sürüyorum şişmeye başlamışken, ertesi gün sönüyor, ten rengi hem belli d eolmuyor

Kan değerlerine baktır b12 eksikliği olabilir.Uçuk deyip geçme

Kullandığım kremlerden biri buydu bir şeye yaramadı :/

Eğer dayanabilirsen sarımsak sür..
Ikiye kesip ucugunun olduğu yerde beklet.
Ben de yeni öğrendim.
Annem yaptı hemen söndü..
Tekrar çıkmaması ise bağışıklık sistemine dikkat edeceksin.
Veee çok basit bir yöntem ellerini her daim temiz tutacaksin. Farkında olmadan kirli elini ağzına falan sürüyor olabilirsin.

Teşekkür ederim ama konu sahibi ben değilim :) Benimde başıma gelmişti o sebeple o kremden söz ettim.

Şimdi okuyorum ben de :)

Hepinize çok ama çok teşekkür ederim verdiğiniz öneriler için. Umarım işe yarar çünkü artık bıktım

Geçmiş olsun canım.
Ama immün sistem için ilaçlar var takviye şekilde kullanmani öneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…