• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uçuk :(

umutlu2525

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2015
541
192
103
Kızlar lütfen yardım edin uçuk için bildiğiniz en etkli yöntem nedir :( daha dudağımdakı gecmeden 1 tane daha cıktı bıktım artık ya

Uçuk kremı al . Bende çıkmazda eşim çıktığında kullanıyor 3-4 gune kuruyor zatenn..

Açıkcası krem pek fayda etmıyor hep ıslak tuttuuğu için kurutupda iyileşmesini sağlamıyor. :KK43:
Alla alla şaşırdım. Eşime iyi gelıyor demekkı ciltten cilde değişiyor.
Tahta kaşığı ısıtıp uçuğun üzerine falan basıyorlar ama ben asla yapmam acır beee :D

Alla alla şaşırdım. Eşime iyi gelıyor demekkı ciltten cilde değişiyor.
Tahta kaşığı ısıtıp uçuğun üzerine falan basıyorlar ama ben asla yapmam acır beee :KK70:

evet onu bende okudum bende yapamam korkarım :KK45: olabilir valla çünkü krem bende işe yaramıyor ama belkide iyi bi krem kullanmıyor da olabilirim bilemedim :KK43: iş çıkışı eczaneye danışmayı düşünüyorum tam bir kabus ya :KK43:

evet onu bende okudum bende yapamam korkarım :KK45: olabilir valla çünkü krem bende işe yaramıyor ama belkide iyi bi krem kullanmıyor da olabilirim bilemedim :KK43: iş çıkışı eczaneye danışmayı düşünüyorum tam bir kabus ya :KK43:
Muhakkak git en iyisini al eşimin kullandığı kremın rengı kahverengıydı ismini hiiç hatırlamıyorum..

Muhakkak git en iyisini al eşimin kullandığı kremın rengı kahverengıydı ismini hiiç hatırlamıyorum..
tamm canım çok saol bende netden araştırdım 2 tane krem buldum benim daha önceden kullandıklarım dan değil inşallh fayda eder yemek bile yiyemiyorum ağzımı açıp :KK48: gülsem bile acıyo ahh ahhh :rolleyes:

tamm canım çok saol bende netden araştırdım 2 tane krem buldum benim daha önceden kullandıklarım dan değil inşallh fayda eder yemek bile yiyemiyorum ağzımı açıp :KK48: gülsem bile acıyo ahh ahhh :rolleyes:
Eşimin banu alkan gibi olmuştu dudakları :D Çok dalga geçmiştim yaaa :))

Biz küçükken annem bizde çıktığında tahta kaşığın sapını hafif ocakta ısıtırdı ucuga dokundururduk bidaha çıkmasını önlerdi
Ama çok sıcak olmayacak hafif sıcak olacak
İşe yarıyor ben çıkınca yapıyorum tavsiye ederim

Kızlar lütfen yardım edin uçuk için bildiğiniz en etkli yöntem nedir :KK43: daha dudağımdakı gecmeden 1 tane daha cıktı bıktım artık ya
canım eczaneye gidip krem alman senin için daha iyi olur bendede krem etki etmiyor diyordum ama krem kullandıktan 3 gun sonra etkıısını gormeye basladım

uçuk kremi..... dudak kremine benziyor beyaz renkli mavi yeşil yazılı adını unuttum tüh. ben hemen onu sürerdim kuruturdu.

Back