- 24 Aralık 2015
- 541
- 192
- 103
- Konu Sahibi umutlu2525
Kızlar lütfen yardım edin uçuk için bildiğiniz en etkli yöntem nedir daha dudağımdakı gecmeden 1 tane daha cıktı bıktım artık ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uçuk kremı al . Bende çıkmazda eşim çıktığında kullanıyor 3-4 gune kuruyor zatenn..
Bepanthen kullanırdım ben
Alla alla şaşırdım. Eşime iyi gelıyor demekkı ciltten cilde değişiyor.Açıkcası krem pek fayda etmıyor hep ıslak tuttuuğu için kurutupda iyileşmesini sağlamıyor.
Alla alla şaşırdım. Eşime iyi gelıyor demekkı ciltten cilde değişiyor.
Tahta kaşığı ısıtıp uçuğun üzerine falan basıyorlar ama ben asla yapmam acır beee
Muhakkak git en iyisini al eşimin kullandığı kremın rengı kahverengıydı ismini hiiç hatırlamıyorum..evet onu bende okudum bende yapamam korkarım olabilir valla çünkü krem bende işe yaramıyor ama belkide iyi bi krem kullanmıyor da olabilirim bilemedim iş çıkışı eczaneye danışmayı düşünüyorum tam bir kabus ya
tamm canım çok saol bende netden araştırdım 2 tane krem buldum benim daha önceden kullandıklarım dan değil inşallh fayda eder yemek bile yiyemiyorum ağzımı açıp gülsem bile acıyo ahh ahhhMuhakkak git en iyisini al eşimin kullandığı kremın rengı kahverengıydı ismini hiiç hatırlamıyorum..
Eşimin banu alkan gibi olmuştu dudakları Çok dalga geçmiştim yaaa :))tamm canım çok saol bende netden araştırdım 2 tane krem buldum benim daha önceden kullandıklarım dan değil inşallh fayda eder yemek bile yiyemiyorum ağzımı açıp gülsem bile acıyo ahh ahhh
İncir sütü iyi gelirdi ama mevsimi değil..
Çay kaşığını isit hafif hafif degdir korksun derdi eskiler
Eşimin banu alkan gibi olmuştu dudakları Çok dalga geçmiştim yaaa :))
canım eczaneye gidip krem alman senin için daha iyi olur bendede krem etki etmiyor diyordum ama krem kullandıktan 3 gun sonra etkıısını gormeye basladımKızlar lütfen yardım edin uçuk için bildiğiniz en etkli yöntem nedir daha dudağımdakı gecmeden 1 tane daha cıktı bıktım artık ya