• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uçuk kremi yan etki yapar mı?

umutszz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2012
466
0
46
Konya
ii geceler öncelikle,hemen size bişey sormak istiyorum kızlar dudağımda çıkacak olan uçuk başıma malesfki dert açtı,bi 2 saat önce krem sürmüştüm çıkmadan engel olayım diye normalde çok çıktığı için artık bıktım,neyse sürdükten sonra çok yanmaya başladı duramadım,aynaya baktığımda krem sürdüğüm kısım(baya yaymıştım kremi:( kabarmış ve kızarmış çok fazla şekilde,hemen yıkadım ama nafile,başıma ilk defa böyle bişey geliyo,krem böyle yan etki yaparmı bilen varsa lütfn yardımcı olsun ne yapayım,çok berbat oldu yüzüm

Buraya yazana kadar acile gitsene güzel kardeşim?
Belli ki ters bir durum olmuş..Ne olduğunu bilemeyiz ki biz şu an...Gidin baktırın bir an önce..

Daha önce de kullandığınız bir ilaç mıydı ki?
Alerji yapmış olabilir. Daha önce yapmamışsa dahi, bünyelerde dönemsel etkiler de gösterebiliyor ilaçlar.

Daha önce de kullandığınız bir ilaç mıydı ki?
Alerji yapmış olabilir. Daha önce yapmamışsa dahi, bünyelerde dönemsel etkiler de gösterebiliyor ilaçlar.

sürekli kullandığım bi kremdi,bende çok çıkar herzamanda onu kullanırım,şuankini aklım almadı

sürekli kullandığım bi kremdi,bende çok çıkar herzamanda onu kullanırım,şuankini aklım almadı

Geçmiş olsun :S arkadaşın dediği gibi bi doktora görünmelisin en kısa zamanda.
Yarını bekleyebilirim anca diyorsan,
açık yara oluştuysa en azından bi bandaj gibi gazlı bez gibi bişeyle kapat bölgeyi ki açık kalıp mikrop kapmasın :S

Geçmiş olsun :S arkadaşın dediği gibi bi doktora görünmelisin en kısa zamanda.
Yarını bekleyebilirim anca diyorsan,
açık yara oluştuysa en azından bi bandaj gibi gazlı bez gibi bişeyle kapat bölgeyi ki açık kalıp mikrop kapmasın :S

çok saolun sadece kabardı.bu vakitte nerden buldu beni anlamıyorum,çokta stersliyim acaba oyüzdenmi bukadar belirti gösterdi onuda anlamış değilm,dediğiniz gibi doktora görünmem şart oldu tekrr sağolun

krem surdukten sonra yanmaya basladı ise

büyük ıhtımalle dudagınızda ucuk degılde

mıkrobık yara cıkmıstır .kremde surunce

yara sızlamıstır .abartılcak bır durum oldugunu

sanmıyorum .

kremin skt'si geçmiş olabilir mi?

bir de bir şeyin allerji yapması için ilk defa kullanılması gerekmiyor aklınızda bulunsun

Back