Uçuk çıkmak üzere ne yapmalıyım çıkmasını önlemek için?

Lizin haplari var onlarda al ve ic bi sure, lizin vucudun ihtiyaci olan bi aminoasit ve eger eksikligi varsa devamli cikan ucuklara sebep oluyor.

Annemden öğrendiğim yöntem çayı karıştırıp sıcak kaşığı biraz üfleyip bastırmak en azından büyümesini önlüyor.

En büyük derdim senede 5 kere ama eğer çıkmadan farkettiysem olayı kökten çiziyorum üçlüğü korkutuyorum tatta bi kasigin ucunu ocakta işitiyorum biraz tabi ile yalana kadar değil biraz sicaklayinca ucu gun üstüne bastiriyorum internette yaz tatta kaşıkla uçuk korkutma die yani babannemden öğrenmiştim bende ise yarara ama ole 1 dk içinde bi kac kez ısıtıp is tip ucu gun üstüne deydircen

Ben çıkacağını anlar anlamaz aklovir krem var onu kullanıyorum,2 haftada gececekse 1 haftada geçiyor.

Lizin haplari var onlarda al ve ic bi sure, lizin vucudun ihtiyaci olan bi aminoasit ve eger eksikligi varsa devamli cikan ucuklara sebep oluyor.
Simdi alamam da uçuk çıkmasın diye çabalıyorum inşallah çıkmaz alırım da Allah razı olsun

Uçuk çıkmadı daha kasiniyo şimdi olur mu

tahta kaşık yöntemi işe yaramıştır hep.yeni çıkanı söndürür.ya da propolis varsa(ki her evde olmaz olmalıdır aslında) çook hafif sulandırıp sür.uçuğa birebirdir.krem vs. hiç gerektirmeden anında çözüm...

Aynen zaten suan yapman lazım bu gece yap bak yarın sabah bana yazicaksin evet uçurum çıkmadı die ama tabi bak suan internetten uçuk çıkmasını önlemek için tahta kaşık yaz bi gerçekten çok ise yarıyor

Hemen limon sur aklina geldikce de sur oradaki yapilanmayi bozuyor. Bana doktorum tavsiye etmisti. Gec kalmadiysan kurur cikmaz. Gec kaldiysan ucuk kremi alirsin

Biri yazmış tahta kasikla ucuk korkutma cikmasini tam engellemi yor geciktiriyor ya kaşınma geçti ucuk mu değil mi şüpheliyim dudağımın yan tarafı çok kasindi az önce ama şimdi kasinmiyo

Sonuçta dudağını yakmicaksin ki ucak ucak degdircen o engelliyo bnm senelerdir kullandığım yöntem hatta hatta özel ufak tahta kasigim var ilaçlarının içinde durur o derece sonuçta tehlikesi yok uçuk çıkarken ara arar kaçınır bn hep çıkardığım içi biliyorum çıkmadan öncesini şimdi belemedimki sana ne desem ; )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…