• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uçuk çıkmak üzere ne yapmalıyım çıkmasını önlemek için?

guiding88

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2011
8.051
24.548
748
Bi tane çıktı yeni geçti şimdi yine çıkmak üzere ne yapmam lazım?

Eczaneden ilaç alıp çıkmadan sürmeye başlıyorum. Çıkçağı varsa da hiiiç birşey engelleyemiyor

sarımsağı dene
cok sık cıkıyosada doktora git
bi hap vermişti bana 1 sene kadar cıkmadı ama sonra devam etti tabi.
ucugun kalıcı tedavisi yok malesef :( ama sarımsak işe yarıyo enazından yayılmasını engelliyo

Niye çıkar ki uçuk vücut her zaman olmuyodu şimdi üst üste cikiyo

Bana bazıları ruj tavsiye etmişti. Ama kullanmadım sanırım. Belki fayda ediyordur bilmiyorum. Ama siz riske atmayın, dayayın sarımsağı. Geçmiş olsun bu arada.

Zovirax çıkmadan önce sürersen büyük ihtimalle o uçuk çıkmaz. Geçen sefer geç fark ettim uçuğumu tüm gece boyunca limon dilimleri bastım sabaha uçuğum sönmüştü.

Te
Bana bazıları ruj tavsiye etmişti. Ama kullanmadım sanırım. Belki fayda ediyordur bilmiyorum. Ama siz riske atmayın, dayayın sarımsağı. Geçmiş olsun bu arada.
Allah razı olsun sağolun bi zararı yok ama görüntü hoş durmuyo

Zovirax çıkmadan önce sürersen büyük ihtimalle o uçuk çıkmaz. Geçen sefer geç fark ettim uçuğumu tüm gece boyunca limon dilimleri bastım sabaha uçuğum sönmüştü.
Hmm limon deniyeyim o zaman sarımsak ve limon demekki yakiyo o yüzden iyi geliyo

Sarimsak tabiki.Aciyana kadar ustunde bastir.5 dk 10 dk artik ne kadarsa.Cok etkili.Gecmis olsun.

uçuk kremi varsa evde sürebilirsin ama yoksa da sarımsak sür,yani beklet biraz. ilk yanar belli bir süre sonra o yanma geçer o zaman sarımsağı al oradan.

Back