Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
uçuk kremleri
Hemen deniyeyim teşekkür ederimSarımsağı ortadan kesip sürebilirsiniz. Uçuk ve arpacık için benim en iyi ilacımdır.
Teramisin miydiuçuk kremleri var ondan alsana
Allah razı olsun sağolun bi zararı yok ama görüntü hoş durmuyoBana bazıları ruj tavsiye etmişti. Ama kullanmadım sanırım. Belki fayda ediyordur bilmiyorum. Ama siz riske atmayın, dayayın sarımsağı. Geçmiş olsun bu arada.
Niye çıkar ki uçuk vücut her zaman olmuyodu şimdi üst üste cikiyo
Hmm limon deniyeyim o zaman sarımsak ve limon demekki yakiyo o yüzden iyi geliyoZovirax çıkmadan önce sürersen büyük ihtimalle o uçuk çıkmaz. Geçen sefer geç fark ettim uçuğumu tüm gece boyunca limon dilimleri bastım sabaha uçuğum sönmüştü.
Valla sıkıntıdan heralde sıkılmamak elde değil ki malesefzor günler geçiriyosun işte ondan oluyo.
uçuk böyle anlarda hiiiç geç kalmaz
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunSarimsak tabiki.Aciyana kadar ustunde bastir.5 dk 10 dk artik ne kadarsa.Cok etkili.Gecmis olsun.
Ha bir de buz tutHmm limon deniyeyim o zaman sarımsak ve limon demekki yakiyo o yüzden iyi geliyo