Sivilceli Ciltler Uçuğu Çıkmadan Önlemek İsterseniz...

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Dreaming_Water

Hayatımın SeN Gerçeği
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2009
441
2
Merhabalar arkadaşlar ben geçen gün çok korktuğum bi olay yaşadım akşamına uçuk çıkıyordu dudağımda eve geldim anneme napsam napsam diye sordum dediki tahta kaşığı ısıtıp 3 kere korkut dedi hafifçe vurarak ilk once batıl inanç gibi geldi ama deniyim dedim nolabilirdiki yani.. neyse ısıttım tahta kaşığı sonra annemin tarif ettiği gibi al sana alsana cız yaparım seni çıkma çıkma dedim içimden sonrada medacassol sürdüm mikropları öldürsün diye ve sabah kalktım sönmüş daha çıkmadansositososito çok mutlu oldum. uçuk kremleri de var tabi ama bizde yoktu bende bunu uyguladım belki inanmazsınız ama sıcak sonuçta bakterileri öldürüyor birazda psikolojik zaten:) aklınızda bulunsun

uçuklarla başım dertte beşincisi çıktı anlamıyorum ki nasıl oluyor bu iş korkmadımda bişeyden.her şeyi denedim karbonat sürdüm kaşığı ısıtıp bastırdım ama geçmiyor uçuk kremleride kurutuyor tamam ama geçer geçmez yenisi çıkıyor :çok üzgünüm:

buzda iyi bi cözüm şişmesini engellio en azından bnde cıkınca buz bırakıorum üstüne 2-3 dk

Uçuğun tedavisi yok maalesef.Zamanında bende çok çektim her hastalıktan sonra(nezle,grip vs..) uçuk çıkıyordu.Ama 1 yıldır hiiç uçuk muçuk çıkmadı.Uçuk insanın bağışıklık sisteminin zayıfladığı zamanda ortaya çıkan birşeydir.Tedavisi olmadığı için ve çıktıktan sonrada hemen geçiremediğimiz için yapacak birşey yok.O yüzden kendinize iyi bakın.Dengeli beslenin, kendinize dikkat edin,fazla sinir stress yapmayın.İşte anca bu şekilde kurtulursunuz.Yoksa anında çıkar.Ben bu konuda tecrübeliyim.Ama uçukların izleri hala duruyor.Bu meret yüzünden ağzımı açamadığım,kaşığı bile ağzıma sokamadığım zamanlar oldu.

bende uçuk yüzünden sıkıntı çekenlerdenim...çok fazla uçuk çıkar bende...ne denediysem fayda etmedi..çıkmadan çözüm olabilirmi..fisfisfisgece uyurken çıkıyor..sabah kalktığımda uçukluyum..

canım uçuk cıkmadan, yani daha böyle yeri belli ve yanıyorken ben sarımsagı soyup ortadan ıkıye böluyorum ve uçugun oldugu yere kokuyorum ve cıkmıyor. gercı bırazcık yanıyor ama en azından uçuk çıkmıyor

X