• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ucu olmayan beyaz noktalarım var çözüm önerisi olan

duuyguu

Guru
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2007
389
2
296
37
Kocaeli
arkadaşlar yüzümde yani yanaklarımda siyah nokta gibi fakat ucu olmayan beyaz nokta diye bilinen seyler var sıkıyorum içinden çıkıyo birşeyler fakat tekrar oluşuyo ne kullandıysam fayda etmedi :1no2::1no2:siyah noktanın bi kurtuluşu var,sivilcenin de ama bunun yok yok yok offff çok moralimi bozuyorlar cildim pütür pütür görünüyo,ne yapmalıyım yaaaaaa lütfen bidiğiniz birşey varsa ama emin olarak bildiğiniz birşeyler yardımınız dokunsun lütfen ya,benin gibi sorun yaşayanlar da yazsın lütfen ya kimsede böyle birşey de görmedim bu güne kadar ben offff:çok üzgünüm::çok üzgünüm:senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

canım bendede tamamen aynı durum söz konusu. Herkeste normal sivilce varken bende nie böle bişe oluyo bende hiç anlamadım. Neyse doktora gittim ve bana "isotrexin gel" ve "cleocin t" verdi.

Cleocin t bi sölüsyon ve antibiyotik içeriyo. Bunu sabah akşam günde iki kez cildine sürüyosun. İsotrexinide akşam yatmadan bi tek. Ben dün ilk kez kullandım, sonuç nasıl olucak bilmiorm ama doktor bir ayda geçer dedi..:dance:

arkadaşlar yüzümde yani yanaklarımda siyah nokta gibi fakat ucu olmayan beyaz nokta diye bilinen seyler var sıkıyorum içinden çıkıyo birşeyler fakat tekrar oluşuyo ne kullandıysam fayda etmedi :1no2::1no2:siyah noktanın bi kurtuluşu var,sivilcenin de ama bunun yok yok yok offff çok moralimi bozuyorlar cildim pütür pütür görünüyo,ne yapmalıyım yaaaaaa lütfen bidiğiniz birşey varsa ama emin olarak bildiğiniz birşeyler yardımınız dokunsun lütfen ya,benin gibi sorun yaşayanlar da yazsın lütfen ya kimsede böyle birşey de görmedim bu güne kadar ben offff:çok üzgünüm::çok üzgünüm:senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
bak arkadasım beyaz nokta dısarı yağ hucrelerının çıkış yapamadıgını yanı gözeneklerin tıkalı oldugunu işaret eder yanı onların her bırı sıvılceye dönüşcek demek hiç oynamaa dırek dr a gitantıbıyotık kullanman gerek sanırım ama bılırkışi diiliz bildigim bişey var ki beyaz komedonlar sivilce habercisidir elini surme
gecmiş olsun

aynen bende de var yaa.çok sinir bozucu.ben düzenli olarak sıkıyorum temizliyorum onları.daha önceden sıktığımda leke oluyodu.artık öyle uzmanlaştım ki leke olmuyo.gece sıkıyorum genelde bide güneş koruyucu falan filan...ayarlıyorum işte;) ama keşke olmasalar.bazı yerlerde daha çok çıkıyo ve pütürlü görünüm oluyo.bide yüzümün belli yerinde çıkıyo başka yerlerde yok.sıkıyorum bi kaç güne tekrar çıkıyo.sonu yok galiba:))

dermotolağa da gidiyosun.söylediğin şeyden başka şeyler veriyo.onlar da bi acayip.tekrar tekrar gidelim die heralde..yeni bi doktor öğrendim ona gidicem.belki çare bulursam söylerim...

Arkadaşlar sizin sorununuz bende de var ve bir çok insanda var.Bizim aileden gelen bir cilt problemi.Bunlara yağ bezesi,beyaz komedon da deniliyor.Sıktığınızda içinden açık renkli cildimizin oluşturduğu iltihap gibi yağ gibi bir şey çıkıyor.Bazen bunun içerisinde ince ince tüycükler de oluyor.Babamın alnında bu şeylerden fazlaca vardı ankara da tedavi gördü fakat bunun tedavisi yok sıkınca yine oluşur dedi doktorlar..Vücudun yağ toplama bölgeleri olurmuş ne yazık ki bizim de cildimizde.Cildimi dzenli olarak temizlediğimde,sigara kullanmadığımda,yAĞI çok tüketmediğim de ciddi olarak yok oluyorlar.Bence yediklerimize dikkat edelim.Sigara kullanmayalım.Cilt doktoru bana da roccounte kullanalım dedi bakalım bebişimi sütten kesince bir de onu deneyeceğim.Sigarayı bile bıraktım:(

Arkadaşlar sizin sorununuz bende de var ve bir çok insanda var.Bizim aileden gelen bir cilt problemi.Bunlara yağ bezesi,beyaz komedon da deniliyor.Sıktığınızda içinden açık renkli cildimizin oluşturduğu iltihap gibi yağ gibi bir şey çıkıyor.Bazen bunun içerisinde ince ince tüycükler de oluyor.Babamın alnında bu şeylerden fazlaca vardı ankara da tedavi gördü fakat bunun tedavisi yok sıkınca yine oluşur dedi doktorlar..Vücudun yağ toplama bölgeleri olurmuş ne yazık ki bizim de cildimizde.Cildimi dzenli olarak temizlediğimde,sigara kullanmadığımda,yAĞI çok tüketmediğim de ciddi olarak yok oluyorlar.Bence yediklerimize dikkat edelim.Sigara kullanmayalım.Cilt doktoru bana da roccounte kullanalım dedi bakalım bebişimi sütten kesince bir de onu deneyeceğim.Sigarayı bile bıraktım:(

avene diacneal al,40ytl gibi bir fiyat ama 6 ay gidiyor bütün yüzüne sürsen bile,bu zaman içinde derini soyacak ve alttaki beyaz noktaların yüzeye çıkarak kaybolmasını sağlayacaktır.bende işe yaradı.ama şunu unutma her ne kullanırsan kullan o beyaz noktalar yüzeye sivilce olarak çııkıp sonra iyileşiyorlar.ilaç kullanmak bu süreci hızlandırıyor sadece,böylece cildin daha çabuk temizleniyora.s.

öncelikle hepinize çok teşekkür ediyorum 21 yaşındayım ve 15 yaşımdan beri bu sorunu yaşıyorum gitmediğim doktor kalmadı yüzümde sivilce çıkmıyo siyah nokta da 1 yada 2 tane ama bu beyaz pütürcükler çok var yaaaa.FANCY DEMİŞSİN Kİ;DOKTOR "isotrexin gel" ve "cleocin t" verdi. KULLANDIM AYLARCA ONLAR VE YÜZÜMÜ KIZARTIP SOYMAKTAN BAŞKA HİBİRŞEY YAPMADI BANA.GEÇEN GÜN YİNE BAŞKA BİR DOKTOR DENEDİM BANA ACNELYSE DİYE BİR İLAÇ VERDİ YÜZÜME SÜRMEM İÇİN BAKALIM BU NASIL OLACAK ÇOK ETKİLİ BİR İLAÇ DEDİ UMARIM BU İYİ GELİR OOOFFF OFFFF BİR DE GÜNEŞ GÖRDÜĞÜ AN PÜTÜR PÜTÜR İYİCE BELİRGİNLEŞİYORLAR havalar da sanki ısınıyo gibi mahvoldum yine yaaa.:kızgın::kızgın::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:benneyaptımkisenağlamasenağlamasenağlama

bak arkadasım beyaz nokta dısarı yağ hucrelerının çıkış yapamadıgını yanı gözeneklerin tıkalı oldugunu işaret eder yanı onların her bırı sıvılceye dönüşcek demek hiç oynamaa dırek dr a gitantıbıyotık kullanman gerek sanırım ama bılırkışi diiliz bildigim bişey var ki beyaz komedonlar sivilce habercisidir elini surme
gecmiş olsun
ANTİBİYOTİK DE KULLANDIM HİÇBİR İŞE YARAMIYO SANKİ İNATLAŞIYORLAR BENLE GICIK ŞEYLER

gecmiş olsun
SAKIN HA YANKIŞ ANLAMA SANA DEMEDİM YÜZÜMDEKİ O İLLET ŞEYLERE DEDİM

SAKIN HA YANKIŞ ANLAMA SANA DEMEDİM YÜZÜMDEKİ O İLLET ŞEYLERE DEDİM

bak arkadasım antıbıyotık ne kadar kullandn bılmem ama aynıları bende de vardı ve dr sıvılceye donuseceğini soylemıstı zaten cılt akne ıle ılgılı bütün sitelerde bilgi de vermş bu söyledklerm aynen ordada var benm beyaz noktalarım antıbıyotık le gectı ama öle 1 2 utu diil ben tam 3. ayın sonunda 7. kutu monodoks kullanıyorum yarın da hatta dr agıdıcem artık iz tedavısıne baslıycam dr sabırla 7. kutuyuda verdı ama yınede roaccutane vermedı bak şu anda ben izler le bogusuyorumama beyaz noktadan eser yok senın gözeneklerın tıkanmıs yağ folıkullerden cıkış yapamıyor cıldın ıyıce temızlenp gözeneklerın hava alması lazm onlar sivilceye dönusmeden dr a gıt çünkü bu sorun bıle diil tedevısı cok basıt önemsız bişey hiç dert etme aman elleme iz yapma benm gibi paraları dökme eskı cıldıne kavusmak için

ayrıca unuttum bak ben dıycektım sen yukarda yazmıssın acnelyse krem cildi soyar gözeneklerı ve olü derıyı yok eder burda bırcok arkadasa önerdm tabıkı dr a sorarak kullanmak yararlıdır dedm işte cıldın soyulacak beyaz komedonlar iyice ortaya cıkıp cıldın nefes alcak bıraz sabret cilt tedavıleri sabır ister

ben de tam 3 ay doktorun verdiği antibiyotiği kullandım fayda etmiyo üstelik cildimi çok temiz tutuyorum ama neyse ya ben vaz geçtim elbette ki geçecektir bu illet şeyler

avene diacneal al,40ytl gibi bir fiyat ama 6 ay gidiyor bütün yüzüne sürsen bile,bu zaman içinde derini soyacak ve alttaki beyaz noktaların yüzeye çıkarak kaybolmasını sağlayacaktır.bende işe yaradı.ama şunu unutma her ne kullanırsan kullan o beyaz noktalar yüzeye sivilce olarak çııkıp sonra iyileşiyorlar.ilaç kullanmak bu süreci hızlandırıyor sadece,böylece cildin daha çabuk temizleniyora.s.

canım sağ ol nereden alcaz eczanede satılan krem değilmi o yüzü soyuyor...

Ayni sorun bende de vardi burun yanlarinda cenemde yogunlukla
ama iki haftadir kurtuldum bu sorundan
yves rocher den aldigim urun sayseinde simdi ismini hatirlamiyorum ama isteyen olursa
eve gittigim zaman yazarim..
bildigim kadariyla yves rocher turkiyede de subeleri var

Ayni sorun bende de vardi burun yanlarinda cenemde yogunlukla
ama iki haftadir kurtuldum bu sorundan
yves rocher den aldigim urun sayseinde simdi ismini hatirlamiyorum ama isteyen olursa
eve gittigim zaman yazarim..
bildigim kadariyla yves rocher turkiyede de subeleri var

canım ürünün ismini söyler misin

selam
SOIN-CLARIFIANT WASCH GEL onu yuzune suruyorsun gozlerine degmesin ama :)
Sonra iyice yikiyorsun..
Arkasindandan
SOIN-CLARIFIANT LOTION var onunla yikiyorsun hemen sonuc aldim
umarim sende alirsin

canım ben mesaj yazmıştım tekrar yazıyorum. Benim cildim geçen hafta çok kötüyken, bir haftadır cleocin t ve isotrexinle şimdi geçti tüm o beyaz noktalar. Bence mutlaka denemelisin, daha önce hiçbi ilaç işe yaramamıştı bende de..

Back
X