Ücretsiz Yaralı Golden Retriever, İstanbul

burberry87

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2010
174
0

O,
bir Golden Retriver.
Büyük bir hevesle kim bilir kim tarafindan ne zaman alindi.,bilemiyoruz.
Yaklasik 3 hafta kadar önce Pendik Belediyesi tarafindan TRM’ye getirildi.
Koguslardan birine.,kendisi gibi cins olanlarin yanina kondu.
Birkaç gün önce büyük olasilik aksam saati olsa gerek,
kogus içinde çikan kavgada ciddi sekilde yaralanmis.
Fark edilince gönüllüler tarafindan yukariya.,tekli kafeslerin oldugu bölüme alinmis.
Cumartesi gönüllüsü Semra Hanim’in çektigi fotografta da göreceginiz gibi.,

boynundaki yarasi ciddi…

Pazar günü klinige götürdük.

Ayni aksam hemen ameliyata alindi.

Valiz içi,bagaj arasi.,palto cebi seklinde kaçak giris.,

Pet shop rezaleti.,

Kontrolsüz üretim çiftlikleri.,

Sahiplerinin;

"ahhh bir kez dogursun" zihniyeti

sonucu bu garibimler., sorumsuz insanlarin da eline geçince iste böyle oluyor…

Ya;

"o bilir.,gider. ,gezer.,tuvaleti ni yapar geri gelir"

(ki gelemiyorlar. ,ya araba altinda kaliyorlar ya da kayboluyorlar)

Ya da;

"çok mecbur kaldik ayrilmaya ondan ama nasilsa Barinaklar var.,orada bakarlar"

Diye düsünenlerin hatasini bu bahtsizlar ödüyorlar….

Uzun lafin kisasi;

Terk edilmeyecegi bir yuva ariyoruz…

Su anda Moda’da klinikte….

TRM’ye dönmeden sahiplenilirse harika olur…

Hem fiziki yarasi hem de gönül…

Sizin sevgi ve ilginizle iyilessin…..

İletişim Bilgileri: Inci Kutay
(0532)2122276

-Alıntı-

Yavrum benim kıyamam ona çok üzüldüm durumuna ama kendi imkanım olmadığı gibi düşündüm düşündüm alabilecek güvenilir bir tanıdığımda yok malesef, inşallah kısa sürede alacak birileri çıkar bu güzelliği...

çok teşekkür ederim ilginiz için, bende çok istedim sahiplenmeyi ancak evde 3 köpeğim var ve il dışı olduğu için kabul etmezler ne yazıkki umuyoruzki yakında yuva bulacak bu melek

canım arkadaşım facebookta üyeliğin varsa eğer 'hayvan severler 'diye yaklaşık 40000 kişilik bir grup var...'otoyolda hayvan ölümlerine çözüm hedef 1 milyon imza' ve sokak hayvanlarını besleyelim..onlara su verelim,onlar bize muhtaç ' ..bu 3üde bayağı kalabalık ve aktif siteler..bir katıl istersen oraya da resimleri bırak derim...

ilginiz için çok teşekkür ederim, sölediğiniz sayfalara üyeyim ve o sayfalardada bildiğim kadarıyla ilan var, umarım en yakın zmnda bir melek daha kurtulur barınaktan:KK43:

ayy görünce nasıl içim acıdı nasıl fena oldum anlatamam...
benimde bir goldenim var. çok hassas bir ırtktır.

nasıl şişmiş yüzü gözü... keşke kafese konulunca takip edilseydi. daha erken farkedilseydi. çok üzüldüm. inşallah bir daha terk edilmeyecek sıcak bir yuva bulur.
herkes yavru köpek peşinde ve büyük köpeği de yavrulatmak peşinde inşallah iyi bir yere gider.

ayy görünce nasıl içim acıdı nasıl fena oldum anlatamam...
benimde bir goldenim var. çok hassas bir ırtktır.

nasıl şişmiş yüzü gözü... keşke kafese konulunca takip edilseydi. daha erken farkedilseydi. çok üzüldüm. inşallah bir daha terk edilmeyecek sıcak bir yuva bulur.
herkes yavru köpek peşinde ve büyük köpeği de yavrulatmak peşinde inşallah iyi bir yere gider.

barınaklarda o kadar çoklarki hangi birine yetişsinler, dediğin gibi herkes yavru ve cins köpek peşinde:KK43:

arkadaşlar bu golden sahiplenildi...
çok üzülmüştüm bende gördüğümde, uzun süre takip ettim bir sitede durumunu... okuduğuma göre, tedavi gördüğü veteriner kliniğinden, yeni evine gitti...
yuvalandı bebeciğimiz... umarım bir daha böyle kötü şeyler yaşamaz...

ayyy canımm benim yaaa ilk sayfayı okudugumda gözlerim doldu resmen..
ama sahiplenildiğine çok sevindim. Umarım sağlık durumu iyidir şuan bu masum meleğin

arkadaşlar bu golden sahiplenildi...
çok üzülmüştüm bende gördüğümde, uzun süre takip ettim bir sitede durumunu... okuduğuma göre, tedavi gördüğü veteriner kliniğinden, yeni evine gitti...
yuvalandı bebeciğimiz... umarım bir daha böyle kötü şeyler yaşamaz...

Helal olsun sahiplenene!

Dilerim bütün işleri ömrü boyunca rast gitsin.. Gökyüzüne üfledim dileğimi.. mutlaka ulaşır..

Yaşaşın be!

Bu yavrucağın da fiziksel ve ruhsal bütün yaraları iyileşsin, sağlıklı ve uzun bir ömür yaşasın.. :nazar:

yavrum kurban olim ben sana allah bu hayvancıgı alıpta sakaga atan bu hale gelmesıne vesıle olanların mubarek cuma gunu binlerce kez belasını versin ellerınden en sevdıklerını alsın colukları cocukları varsa bu hayvan gıbı garıp kalsın allah sewdıklerını kefen ıcınde göstersın inşallah onlara allahın belası serefsız AMA BU YAWRUCAGI SAHIPLENEN INSANADA MUBAREK CUMA GUNU INŞALLAH SEAPLARIN EN GUZELINI YAZSIN RABBIM evınden bolluğu bereketı huzuru eksık etmesın sırf bu guzelı sokaklarda bırakmadıgı ıcın allh o ınsandan mılyonlarca kez razı olsun inşallah onlarda dier sahıplerı gıbı onu yarım bırakmaz üzmez ıncıltmez

X