- 27 Nisan 2010
- 662
- 79
- 318
- Konu Sahibi 2prensinannesi
-
alıntılayıp yazarsanız görebilirm.çünkü sınava hazırlanıyorum.takip edemeyebilirm.
cnm 18 aya kadar varmı elinde
arkadaşlar yendoğan zıbınları var elimde çok miktarda.isteene kargo karşılıpı göndericem.memran arkadaşım sanada bunlardan göndericem
fotoğrafnı çekemediğim bebek bakım çantası v.s daha var
Eki Görüntüle 1154051 Eki Görüntüle 1154052 Eki Görüntüle 1154054 Eki Görüntüle 1154055 Eki Görüntüle 1154056 Eki Görüntüle 1154057 Eki Görüntüle 1154058 Eki Görüntüle 1154059 Eki Görüntüle 1154060 Eki Görüntüle 1154061 Eki Görüntüle 1154062 Eki Görüntüle 1154063 Eki Görüntüle 1154064 Eki Görüntüle 1154065
Canm kac yas kac numara bunlar
Anladim xnm kendi oglum icin Sprmustum benim oglan butyuk iki yasinda tak ederm cnmyenidoğan zıbın ayaklılar
kırmızı taım kuzulu 1 yaş
2 yaş kız kot
nuk biberon
dr.biberon
31 tane göğüs pedi
lacivert kadife kapşonlu 3 ay üstü
gezer 21 no,
gömlek 1,5 yaş
beyaz badi 6 ay,
şortlu yelekli takım 1,5 yaş
Arkadasim benim degilde burada bir bayanin ihtiyaci var 3ay sonra dogum yapaacak.ben benim oglanlarin yenidogan kiyafetlerini verdim.yenilerden ayirdim ama bayanin yenidogan kiyafetlere ihtiyaci var.gonderirsen ulastiririm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Eki Görüntüle 1154772 Eki Görüntüle 1154773
uyku seti bu
çanta da bu
biberonlar air system gazlı bebeğe nuk ve dr.browns cam değil
eksiklerin varsa söyle göndereyi canım kaç aylıksın
tamam özelden yazıyorum.
5dk yüzünden burdan yazıcam.adresini yolla canım.sana ve diğer arkadaşlara toplu olarak göndericem.en geç pzt.si.takip no yazarım.
suluk,uyuku setı ve kız kot alabilirmiim?yenidoğan zıbınları iki adrese paylaştırdım.
biberon suluk v.s.uyku seti bakım çantası isteyen yok mu?
hepsi tertemiz lekesiz yırtıksız söküksüz.ihtiyacı olana ücretsiz hayrıma veriyrum
isteyene uyku setinin resmini yollarım
suluk,uyuku setı ve kız kot alabilirmiim?
yenidoğan zıbınları iki adrese paylaştırdım.
biberon suluk v.s.uyku seti bakım çantası isteyen yok mu?
hepsi tertemiz lekesiz yırtıksız söküksüz.ihtiyacı olana ücretsiz hayrıma veriyrum
isteyene uyku setinin resmini yollarım
ihtiyacım olmassa zaten bedava verecektımbenım ihtiyacım yok ama Allah senden razı olsun,çok duygulandım o küçük küçük katlanmış kıyafetlerı görunce...birinin ihtiyacıına yardımcı oluyorsun,ne güzel, Allah da senın bi ihtiyacını görsün inşallah...sevgiler...
size yazmeceihtiyacım olmassa zaten bedava verecektım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?