• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El ücretsiz uyku seti vs. ihtiyacı olana../ ürünler satılmıştır.

2prensinannesi

Guru
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2010
662
79
318
arkadaşlar yendoğan zıbınları var elimde çok miktarda.isteene kargo karşılıpı göndericem.memran arkadaşım sanada bunlardan göndericem
fotoğrafnı çekemediğim bebek bakım çantası v.s daha var

$Foto12164.jpg $Foto12163.jpg $Foto11790.jpg $Foto11799.jpg $Foto11791.jpg $Foto11708.jpg $Foto11707.jpg $Foto11716.jpg $Foto11747.jpg $Foto11775.jpg $Foto11778.jpg $Foto11727.jpg $Foto11675.jpg $Foto11724.jpg

Arkadasim benim degilde burada bir bayanin ihtiyaci var 3ay sonra dogum yapaacak.ben benim oglanlarin yenidogan kiyafetlerini verdim.yenilerden ayirdim ama bayanin yenidogan kiyafetlere ihtiyaci var.gonderirsen ulastiririm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yenidoğan zıbın ayaklılar
kırmızı taım kuzulu 1 yaş
2 yaş kız kot
nuk biberon
dr.biberon
31 tane göğüs pedi
lacivert kadife kapşonlu 3 ay üstü
gezer 21 no,
gömlek 1,5 yaş
beyaz badi 6 ay,
şortlu yelekli takım 1,5 yaş
Anladim xnm kendi oglum icin Sprmustum benim oglan butyuk iki yasinda tak ederm cnm

Arkadasim benim degilde burada bir bayanin ihtiyaci var 3ay sonra dogum yapaacak.ben benim oglanlarin yenidogan kiyafetlerini verdim.yenilerden ayirdim ama bayanin yenidogan kiyafetlere ihtiyaci var.gonderirsen ulastiririm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tamam adresi yollayın ne gerekiyorsa yollayım.bebek erkek mi olacak

yenidoğan zıbınları iki adrese paylaştırdım.
biberon suluk v.s.uyku seti bakım çantası isteyen yok mu?
hepsi tertemiz lekesiz yırtıksız söküksüz.ihtiyacı olana ücretsiz hayrıma veriyrum
isteyene uyku setinin resmini yollarım

hepsi tertemiz lekesiz yırtıksız söküksüz.ihtiyacı olana ücretsiz hayrıma veriyrum
suluk,uyuku setı ve kız kot alabilirmiim?:17:

benım ihtiyacım yok ama Allah senden razı olsun,çok duygulandım o küçük küçük katlanmış kıyafetlerı görunce:43::43::43::43::43:...birinin ihtiyacıına yardımcı oluyorsun,ne güzel, Allah da senın bi ihtiyacını görsün inşallah...sevgiler...

benım ihtiyacım yok ama Allah senden razı olsun,çok duygulandım o küçük küçük katlanmış kıyafetlerı görunce:43::43::43::43::43:...birinin ihtiyacıına yardımcı oluyorsun,ne güzel, Allah da senın bi ihtiyacını görsün inşallah...sevgiler...
ihtiyacım olmassa zaten bedava verecektım

Back