Ücretsiz terapi alabileceğim bir yer var mı?

Kaylulee

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2021
175
-3
16
Arkadaşlar ücretsiz terapi almak istiyorum ama internetten araştırdığım kadarıyla mümkün değil çareyi buraya yazmakla buldum benimle konuşmak isteyen yardımcı olabilecek arkadaşlar bana özelden yazabilir mi ya da bı öneriniz var ücretsiz terapi hakkında ?

Devlet hastanelerinin bir kısmında psikolog görüşmeleri de yapılıyordu en son. Psikiyatriye gidip yönlendirme istersiniz. Buradan birinden terapi almak(!) konusunda cesaretinize hayran kaldım doğrusu.

Iban bilgilerimi atıyorum. Ödemeniz alındıktan sonra günlük 2 saat sizinle konuşabilirim
Tr28 0000 2564 5410 ....

Devlet hastanelerinde, bazı il ve ilçe belediyelerde, öğrenciyseniz üniversitelerde var. Başkasına içinizi döküp destek almayın. Sizi yanlış yönlendirebilir.

Üniverstelerin ilgili bölümlerine email atın bitirme projeleri tezler için bir çok öğrenci danışan arıyor. Belki size uygyn bir Fırsat vardır

Kendinizi eleştiriye kapatmayın. Yaşadığımız olaylara kendi penceremizden bakarken gerçekleri doğruları göremeyebiliyoruz bazen.Farklı bir bakış açısından faydalanmak yanlış değil ki..

Sosyal Hizmet merkezinde, belediyenin aile danışma merkezinde ücretsiz.

Kendinizi eleştiriye kapatmayın. Yaşadığımız olaylara kendi penceremizden bakarken gerçekleri doğruları göremeyebiliyoruz bazen.Farklı bir bakış açısından faydalanmak yanlış değil ki..
Haklısın aslında ama kastettiğm şey aslında eleştiri değil zorbalıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…