• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ücretsiz Psikolojik Tarama Testi

Cevap gelmez diyordum ama aynı gün içinde baya doyurucu bir cevap geldi, güzel uygulamaymış. En azından ne var ne yok bilimsel temelle öğrenmiş oldum. Teşekkür ederim paylaşımın için.

Ne gibi bir dolandırıcılık :44: bu arada linki tıkladım açılan siteden değişik ve bi an korkunç bulduğum bi ses gelince açmamla kapamam bir oldu :25:

Dolandırıcılık mı ? ben gönderdim sadece testin sonucunu gönderdi ve bazı önerilerde bulunmuş pek bir art niyet göremedim, görseydim zaten burada paylaşmazdım.

Sırf merakımdan gönderdim hiç cevap beklemiyordum ama kısa zamanda geri dönüş yapıldı ve çok geniş çaplı olmasa da bişeyler yazmışlar. Tabi bir testle benim seceremi çıkarak hali yoktur ama yine de karşılıksız ilgilenilmek hoşuma gitti :)

herşey insanın içinde başlayıp içinde biter kendi elimizde yani. ok ileri derece bi psikolojik problem yoksa tabi. onun için bakmadım şunu dıyorum kendime. ben iyiyim ben iyiyim ben iyiyim :D :D

Olumlu telkinler vermek gerçektende çok önemli ama boş boş kendimizi doldurmanında acaba zararı olurmu bilmiyorum.

Back