Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Cevap gelmez diyordum ama aynı gün içinde baya doyurucu bir cevap geldi, güzel uygulamaymış. En azından ne var ne yok bilimsel temelle öğrenmiş oldum. Teşekkür ederim paylaşımın için.
Dolandırıcılık mı ? ben gönderdim sadece testin sonucunu gönderdi ve bazı önerilerde bulunmuş pek bir art niyet göremedim, görseydim zaten burada paylaşmazdım.
Sırf merakımdan gönderdim hiç cevap beklemiyordum ama kısa zamanda geri dönüş yapıldı ve çok geniş çaplı olmasa da bişeyler yazmışlar. Tabi bir testle benim seceremi çıkarak hali yoktur ama yine de karşılıksız ilgilenilmek hoşuma gitti :)
herşey insanın içinde başlayıp içinde biter kendi elimizde yani. ok ileri derece bi psikolojik problem yoksa tabi. onun için bakmadım şunu dıyorum kendime. ben iyiyim ben iyiyim ben iyiyim