Sizden okadar cvb bekledim ama donmediniz neden, ihtiyacim olmadiginimi dusundunuz anlamadım adres bilgilerini istedidim ozelden vermediniz kizimin hala alerjisi devam ediyor yuzundeydi simdi vucutlarindada var doktora gitmek istemedigimi size aciklamistim kortizonlu krem kullanmaktan bi hal olduk.ek gidalarida kestim ama nedense devam ediyor.
Sizden okadar cvb bekledim ama donmediniz neden, ihtiyacim olmadiginimi dusundunuz anlamadım adres bilgilerini istedidim ozelden vermediniz kizimin hala alerjisi devam ediyor yuzundeydi simdi vucutlarindada var doktora gitmek istemedigimi size aciklamistim kortizonlu krem kullanmaktan bi hal olduk.ek gidalarida kestim ama nedense devam ediyor.
Anne sütüne devam ediyor musunuz ? İnek sütü ve laktoz alerjisi öyle menem birşeymiş ki... piyasadaki bisküviler, tatlı tuzlular, pastane ürünleri... Neredeyse hepsinde süt ürünleri, aromaları vb var. Ben dışarıda yemek yemeyi bile bıraktım. Yanlışlıkla yediğim herşey çocukta kaşıntılı döküntülere sebep oluyor diye.. Allah bebeklerimize acil şifalar versin diyorum. Valla çok zor:2::2:
Anne sütüne devam ediyor musunuz ? İnek sütü ve laktoz alerjisi öyle menem birşeymiş ki... piyasadaki bisküviler, tatlı tuzlular, pastane ürünleri... Neredeyse hepsinde süt ürünleri, aromaları vb var. Ben dışarıda yemek yemeyi bile bıraktım. Yanlışlıkla yediğim herşey çocukta kaşıntılı döküntülere sebep oluyor diye.. Allah bebeklerimize acil şifalar versin diyorum. Valla çok zor:2::2:
Canım ne yersen anne sütünden alıyor bu sıpalar. Benim yediğim fıstık ezmeli sostan çocuk alerji döküyor. İnek sütü ve türevlerini tamamen hayatımdan çıakrdım. Canım tatlı istediğinde çikolata yerine havuçlu kek ( süt/yoğurt/teryağı vb yok içinde) veya bal yiyorum. Benim tosbağa bal alerjisi yok. Şöyle kaliteli / gerçekten inek sütünden katkılı değil) bir dilim beyaz peynir yediğim anda sabim maksimum 30 dakika içinde kaşıntılı kızarıklıkalrdan döküyor. Marketlerde satılan inek sütü ürünlerinin hangisi gerçekten sütlü ya da hangisinde süt yüzdesi fazla çocuğumun döküntüleri sayesinde söylerim.
Senden ricam yediklerinde eliminasyond enilen şeyi yapman. alerji yapabilecek herşeyi çıkar hayatından. Kırmızı meyveler (çilek böğürtlen gibi), ananas, fındık, fıstık, kakao, soya lesitini (inek sütü alerjisi olan çocuklarda buna hassasiyet de oluyormuş), her türlü süt ürünü (peynir altı suyu, laktoz, teryağ, süt,yoğurt, aromalar vb..). Bu arada mevcut kızarıklıkalr için doktorun verdiği kortizonlu kremş ve kaşıntı şurubunu kullan (hoş kortizonlu krem 2 günden fazla kullanmamak lazımmış) Banyo suyuna mısır nişastası koyabilirsin cildi yumuşasın. Ne yaparsan yap cildini nemli tut. Kurudukça kaşıntıları artıyor. Ben duşta zeytinyağı (sızma) sıkmaya başladım cildine. Duştan çıkınca hassas ciltler için olan nemlendiricisini kullanıyorum. Günde iki kez krem veya vücut yağı sürüyorum tosbağaya. Cildi kurumasın diye bir takla atmadığım kaldı
Oda sıcaklığı kesinlikle 23 derece ve üstü olmamalıymış ve çok sıcak banyo da cildi kuruttuğundan yasak. Hafif bol pamuklu kıyafetler giyecek. Bunlar bana doktorun tavsiyeleri. (Mısır nişastası dahil)
Yediklerini sen de değiştir bak nasıl fark oluyor. Üzme kendini ve ben kötü bir anneyim gibi bir düşünceye kapılma hiç. Ben her cildini gördüğümde kendimden utanmışyım çocuğuma bakamadım diye. Hoş hala aynı hisse kapışdığım oluyor ama öğreniyoruz işte :26:
Aaa hayır ben sizden mesaj bekledim adres bilgileri almak için dönücem dediniz cvap gelmedi sonra hatta ben 1-2 gün önce siZe yazacaktım fakat herhalde alerjileri düzeldi dedim asla ihtiyacınız olmadığını düşünmedim söz verdiğim için ne olursa olsun yerine getirirm aslında meral0101e yollayacaktım ama hak geçsin istemem yanlış anlaşılma olmuş sizinle aramızda hafta sonuna kadar gelip alabilirsiniz ama 1 gün önceden haber verin olur mu öZelden adresimi yolluyorum
Aaa hayır ben sizden mesaj bekledim adres bilgileri almak için dönücem dediniz cvap gelmedi sonra hatta ben 1-2 gün önce siZe yazacaktım fakat herhalde alerjileri düzeldi dedim asla ihtiyacınız olmadığını düşünmedim söz verdiğim için ne olursa olsun yerine getirirm aslında meral0101e yollayacaktım ama hak geçsin istemem yanlış anlaşılma olmuş sizinle aramızda hafta sonuna kadar gelip alabilirsiniz ama 1 gün önceden haber verin olur mu öZelden adresimi yolluyorum