Bebek İkinci El Ücretsiz pregomin as mama alerjik bebekler için

arkadaşım geçen çöpe attım üzülerek isteyen olmamıştı,inş birinin işine yarar ve inşallah sonrasında kullanmasına gerek kalmaz

Ben zamanında bulamamıştım demek kimsenin ihtiyacı yok artık bu çok güzel bence :) bir de parayla satmaya çalışanlar yok mu ! Yahu zaten devletten bedavaya alıyorsun yuh yani neyse isteyen olursa yine mesaj atsın

mrhba ben de kızıma süt alerjisi için pregomin as kullanıyorum,süt ve yumurta alerjisi çıktı.halen elinizde ise almak isterim.

mrhba ben de kızıma süt alerjisi için pregomin as kullanıyorum,süt ve yumurta alerjisi çıktı.halen elinizde ise almak isterim.

Evden gelip alabilirsiniz istanbul anadolu yakası ptt çok yakın değil kargoya veremeyeceğim elden alabilirsiniz özel mesajdan konuşabiliriz eğer uyuyorsa

Evden gelip alabilirsiniz istanbul anadolu yakası ptt çok yakın değil kargoya veremeyeceğim elden alabilirsiniz özel mesajdan konuşabiliriz eğer uyuyorsa

canım ben istanbul da değilim,malatya dayım.elimde şuanda bir miktar var,acelem yok yani.eğer yolunuz ptt ye düşerse, zamanınız olursa özelden adresimi ve bilgilerimi gönderiyorum canım.bu arada elinde ne kadar var canım.

Bi 10 kutu kadar var eğer yolum pttye düşerse veririm siz bana adres isim cep no vs yazın şimdiden

Bi 10 kutu kadar var eğer yolum pttye düşerse veririm siz bana adres isim cep no vs yazın şimdiden
ben bilgilerimi dün özel msjla göndermiştim,aldınız mı acaba?.yolunuz düşerse gönderirsiniz.şimdiden çok teşekkür ederim.
bu arada alerjiniz geçti galiba.kaç yaşında kurtuldunuz ? benim kızım 5,5 aylık hem süt hem yumurta alerjisi var buna bağlı olarak yüz ve vücutta atopik egzemalar var.çok kötü durumdayız.mamayıda sadece uykuda içirebiliyorum.
biz raporla alıyoruz mamaları ama ücrette ödüyoruz.siz ücretsiz mi alıyordunuz?

ben bilgilerimi dün özel msjla göndermiştim,aldınız mı acaba?.yolunuz düşerse gönderirsiniz.şimdiden çok teşekkür ederim.
bu arada alerjiniz geçti galiba.kaç yaşında kurtuldunuz ? benim kızım 5,5 aylık hem süt hem yumurta alerjisi var buna bağlı olarak yüz ve vücutta atopik egzemalar var.çok kötü durumdayız.mamayıda sadece uykuda içirebiliyorum.

Merhaba
benim oğlum da alerjik hem de abuk sabuk birçok şeye: kakao, fındık, biber salçası, inek sütü ve tüm türevleri, inek eti/kıyması.. iaka gibi halen anne sütü devam ettiğimden ben de hiçbirini tüketmiyorum. şimdi eliminasyon ile baktığım kadarıyla tam tahıllı ekmek yemeye de son vermem gerekiyor.

velhasıl böyle abuk bir sorunu sizlerle paylaşıp başınızı itinayla ağrıttıktan sonra eğer anadolu yakasında ataşehir tarafındaysanız bir kutu deneme amaçlı almak isterim. henüz doktordan rapor vb almadım. kan tahlilinde canını öyle yaktılar ki vazgeçtim tahlilden...oğlan ayrı ağladı be ayrı ağladım

Sevgiler

Merhaba biz sahrayıceditteyiz eşim ataşehirde palladiumun orda çalışıyor evden veya işten alabilirsiniZ çok geçmiş olsun zaten kan tahlilinde çoğunlukla çıkmıyor alerji çok zor bir süreç Allah yardımcınız olsun bizim tek belirtimiz kanlı kakaydı ve sürekli ıkınmaydı 1,5 aylıkken de mamaya başladık 1 yaşında bıraktık şu an keçi sütü ile devam ediyoruz normal yiyeceklerden de veriyorum çok şükür

Bizim 1,5 aylık başladı kakasını kıpkırmızı kan şeklinde yaptı ıkınmadan başka somut belirtimiz de olmadı 1 yaşında mamayı kestik şu an keçi sütüyle devam ediyoruz bizim mamanın tamamını devlet karşılıyordu sanırım alerjimiz çok ciddi olduğundan çünkü bizim o kadar kanama oldu ki kan nakli fln yapılacaktı neredeyse çok şükür o günler geçti darısı başınıza Allah kolaylık versin

size geçmiş olsun ,darısı başımıza inşallah.bizdeki belirtiler önce yüz ve boyunda egzema,sonra vücuda dağıldı,kaşıntılı oluyor.ayrıca kakasını lağmayla yaptırıyorduk ıkınmalar bizde de oluyordu.demekki düzenlenen rapora göre ücret değişiyor.
tekrar özelden bilgilerimi gönderdim, geldimi msjım acaba?

cumartesi gunu alalim mi biz de? Sormayın kortizonlu kreme dadandım yine. anlaşılan fındık fıstık gibi şeyler de yasak. hay dilim tutulaydı da çin yemeği yemeseyim. Nene gerek bebeğin alerjikken çin yemeği yemek? Güya sadece tavuk ve pilav.

Tamam gelin alabilirsiniz özelden mail adresimi yazıcam bana mail atın

7 kutu pregomin mama kaldı isteyen varsa gelip alsın yoksa çöpe gidecek yazık olmasın (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…