- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.169
- 798
- Konu Sahibi ince bilek
-
Böyle mi olması gerekiyor acaba (?)Benn hergün başvurumu yeniledim
Bıkmadan
Hayır yalan değil.şöyle soyliyim, talep yoğunluğundan dolayı bu şekilde başa çıkılamayacagi farkına varıldı ve bu şekilde dağıtmaya karar verildi.E bu eptt yalan mıydı yani 9 gün oldu hala yok maske falan bi daha mı başvuru yapacağız. Çok anlamsız oldu
Epttavm 'den değil artık E-devletten başvuru kabul. Ben ilk gün epttavm'den yaptım sipariş oluştu 1 gün sonra E-devlet'ten başvuru dediler ona da yaptım. Telefona kod gelecek dediler o da yok 8 gündür boş boş bekliyoruz. Dün babamı maskesi yok diye markete almamışlar. Duyunca resmen sinir oldum. Adamcağız eczaneye de gitmiş maske satışı da yok. Böyle kısır bir döngü. Ne biçim iş yapıyorlar.E bu eptt yalan mıydı yani 9 gün oldu hala yok maske falan bi daha mı başvuru yapacağız. Çok anlamsız oldu
Epttavm 'den değil artık E-devletten başvuru kabul. Ben ilk gün epttavm'den yaptım sipariş oluştu 1 gün sonra E-devlet'ten başvuru dediler ona da yaptım. Telefona kod gelecek dediler o da yok 8 gündür boş boş bekliyoruz. Dün babamı maskesi yok diye markete almamışlar. Duyunca resmen sinir oldum. Adamcağız eczaneye de gitmiş maske satışı da yok. Böyle kısır bir döngü. Ne biçim iş yapıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?